Είναι επίσημο! Οι Coldplay για πρώτη φορά στην Αθήνα

Είναι επίσημο! Οι Coldplay για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η Αθήνα είναι ο πρώτος προορισμός της περιοδείας του 2024, ενώ ακολουθούν πόλεις όπως το Βουκουρέστι, η Λυών, η Ρώμη, το Ελσίνκι, η Βιέννη, το Δουβλίνο.
 

Οι Coldplay, ένα από τα πιο δημοφιλή και επιδραστικά συγκροτήματα της εναλλακτικής ροκ μουσικής με έντονα τα στοιχεία της ποπ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου του 2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ).

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα, Πέμπτη, μέσα από βίντεο που δημοσίευσε το συγκρότημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τον ιστότοπό τους. Μάλιστα, η Αθήνα είναι ο πρώτος προορισμός της περιοδείας του 2024, ενώ ακολουθούν πόλεις όπως το Βουκουρέστι, η Λυών, η Ρώμη, το Ελσίνκι, η Βιέννη, το Δουβλίνο.

 
 

Ωστόσο, νωρίτερα υπήρχαν κάποια στοιχεία που προμήνυαν την εμφάνιση της πολυβραβευμένης και ιδιαίτερης βρετανικής μπάντας με επικεφαλής τον Κρις Μάρτιν, στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο όμιλος Frontstage, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram εικόνες με έναν εξωγήινο που κρατά μια ταμπέλα. Η ταμπέλα έγραφε «#MOTSWT. News Incoming. 20 July 2023», δηλαδή το όνομα της όγδοης παγκόσμιας περιοδείας των Coldplay, Music of the Spheres World Tour και την 20η Ιουλίου ως την ημερομηνία μιας επερχόμενης είδησης.

 

Άλλο ένα στοιχείο που μαρτυρούσε μια πιθανή συναυλία του συγκροτήματος στην Ελλάδα ήταν ένα βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής τους στο Άμστερνταμ. Ανάμεσα στις χώρες που οι Coldplay αναμένεται να παίξουν μουσική, προβλήθηκε και η ελληνική σημαία.


Τελευταία νέα

zuca

top20 01

 
© 2023 TheWebRadio.gr