την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Η εκπομπή “Στο στόμα του Νίκου” κάνει πρεμιέρα!!!

Η εκπομπή “Στο στόμα του Νίκου” κάνει πρεμιέρα!!!

Πως προέκυψε η ιδέα και ποια τα ερεθίσματα για τη δημιουργία μιας εκπομπης?

Ήταν μια σκέψη στην εποχή της καραντίνας. Να κάνω ότι μπορώ για να κάνω τον κόσμο να γελάσει, να ξεχαστεί, να σκεφτεί και να προβληματιστεί. Έτσι λοιπόν πήρα χαρτί και στυλό και ξεκίνησα να γράφω. Στο μυαλό μου έρχονταν στιγμές από την ζωή μου. Κάποιες που τις έχω ζήσει και κάποιες άλλες που τις έχω δει ή ακούσει.

Ποια η θεματολογία και ποίος ο τρόπος προσέγγισης των θεμάτων;

Όταν ολοκλήρωσα το γράψιμο κατάλαβα ότι είχα καταγράψει θέματα κοινωνικά, επίκαιρα και θέματα που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και τότε μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω μια διαδικτυακή εκπομπή στο youtube (που είναι και εύκολο από πολλές απόψεις) που θα σχολιάζω με χιούμορ τα συγκεκριμένα θέματα.

Ποιοι στήριξαν και συνέβαλαν με τις γνώσεις τους στην υλοποίηση της εκπομπής;

Στο μυαλό μου ήρθαν άτομα (φίλοι) που έχουμε μια πολύ καλή χημεία. Πρώτος ο εξαιρετικός επαγγελματίας φωτογράφος Αντώνης Χατζηνικολάου (White Studio) όπου αμέσως μου είπε ναι και έχουμε μια εκπληκτική συνεργασία! Επειδή τραβάω μια ευθεία γραμμή και έχει γωνίες για τα γραφιστικά ζητήματα μίλησα με τον Αντρέα Κοροτζή (τον οποίο θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά) και εμπιστεύτηκα τα επαγγελματικά του χέρια. Και τέλος το μόνο που είχε μείνει ήταν να βρούμε έναν ωραίο χώρο για να κάνουμε τα γυρίσματα. Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο Bardoo. Επικοινώνησα με τον Βασίλη Μπαζό (τον οποίο και αυτόν ευχαριστώ θερμά) και μου είπε ότι του αρέσει η ιδέα και εννοείται μπες μέσα στο μαγαζί και βγες όταν τελειώσεις. Οπότε η εκπομπή “Στο στόμα του Νίκου” που ξεκίνησε στο μυαλό μου μέσα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση παγκοσμίως στις 30/6/20 κάνει πρεμιέρα!!!

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee