Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξιδεύει στην Τήνο με το video του «Φόρτε»

    Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξιδεύει στην Τήνο με το video του «Φόρτε»

    «Φόρτε» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

    Η Εβελίνα Παπούλια, η Πόπη Χατζηδημητρίου και η Έλενα Δημητράκη πρωταγωνιστούν στο video clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

    Οι αγαπημένες ραδιοφωνικοί παραγωγοί Eβελίνα Παπούλια, Πόπη Χατζηδημητρίου και Έλενα Δημητράκη, άφησαν για λίγο το μικρόφωνο του Ελληνικού 93,2 και υποδύθηκαν τις φίλες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο video clip της αγαπημένης ερμηνεύτριας για το τραγούδι «Φόρτε» με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη.

    Ο Ελληνικός 93,2 ταξίδεψε για ένα διήμερο στη μαγευτική Τήνο, με τους ραδιοφωνικού παραγωγούς, 15 ζευγάρια τυχερών ακροατών και φυσικά την ταλαντούχα Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής καμπάνιας με φόντο το κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα.

    Το ταξίδι τα είχε όλα! Θάλασσα, μουσική, ωραία παρέα, ραδιοφωνικές εκπομπές στο μπλε του Αιγαίου, αποκλειστική συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το γύρισμα του video clip του τραγουδιού «Φόρτε», ενός τραγουδιού που θα αγαπηθεί.

    Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με τη σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη και της Γιάννας Κονταξάκη στο νησί της Τήνου, με το τελικό αποτέλεσμα να προβάλλει τις κυκλαδίτικες ομορφιές.

    Το «Φόρτε» είναι από τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ «Τι Να Λέμε Τώρα» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company τον Μάρτιο.

    Απολαύστε λοιπόν το «Φόρτε» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και φόρτε στο καλοκαίρι: «Φόρτε αγάπη μου ο ντουνιάς / Φόρτε παιδιά της λησμονιάς / Φόρτε ν’ ανέβουν οι φωνές / Στις γειτονιές τις λαϊκές»

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow