Η Άννα Βίσση κερνάει «Γκαζόζα» με το νέο τραγούδι της

    Η Άννα Βίσση κερνάει «Γκαζόζα» με το νέο τραγούδι της

    Η Άννα Βίσση είναι έτοιμη να μας κεράσει την πιο δροσιστική «Γκαζόζα»

    στην καρδιά του χειμώνα.

    Το νέο single της Άννας Βίσση με τίτλο «Γκαζόζα» είναι ένα ευρηματικό και δυναμικό τραγούδι, που αναμένεται να κεντρίσει την προσοχή από το πρώτο άκουσμα και να γίνει σύνθημα ανάμεσα στους θαυμαστές της απόλυτης Ελληνίδας σταρ.

    Τη μουσική και τους στίχους του «Γκαζόζα» υπογράφει ο δημιουργικός και πάντα ανατρεπτικός Νίκος Καρβέλας.

    Το «Γκαζόζα» είναι το επόμενο τραγούδι της Άννας Βίσση μετά την επιτυχία «Αίμα» με τη συμμετοχή της Daphne Lawrence, που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάιο και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 6,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 2,9 εκατομμύρια streams στο Spotify.

    Επίσης, το «Αίμα» έχει γίνει πλατινένιο και έχει εμφανιστεί στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

    Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση θα μεταδίδεται αποκλειστικά από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

    Το «Γκαζόζα» θα κυκλοφορήσει, από την Panik Gold, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video που θα κεντρίσει και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

    Παράλληλα, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για την επιστροφή της για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του «Hotel Ερμού» και την έναρξη των φετινών χειμερινών εμφανίσεών της, μετά την πρόσφατη παρουσία της στο «Barbarella Live Party» στη Θεσσαλονίκη.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow