Ο Θοδωρής Φέρρης βάζει «Τέρμα» στην άστατη ζωή – Το νέο τραγούδι του

    Ο Θοδωρής Φέρρης βάζει «Τέρμα» στην άστατη ζωή – Το νέο τραγούδι του

    Ο Θοδωρής Φέρρης μας ξεσηκώνει «Τέρμα»

    με το νέο τραγούδι του, που κυκλοφορεί, μαζί με music video.

    Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του βάζει για ακόμα μία φορά τον ξεχωριστό ρυθμό του σε ένα άκρως δυναμικό λαϊκό τραγούδι, για τη δύναμη του έρωτα που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να αλλάξει.

    Τη μουσική έγραψε ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, δύο δημιουργοί που έχουν υπογράψει πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

    Το «Τέρμα», που δίνει συνέχεια στα επιτυχημένα κι αγαπημένα τραγούδια που μας έχει χαρίσει ο Θοδωρής Φέρρης, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα δυναμικό και, ταυτόχρονα, τρυφερό και ρομαντικό music video, που σκηνοθέτησε η τακτική συνεργάτιδά του Luna al Masri.

    «Τέρμα για μένα οι παρέες, τα ξενύχτια / Τέρμα για μένα οι αλητείες, τα μεθύσια / Και αν δεν πιστεύεις πως οι άνθρωποι αλλάζουν / Ζήτα ένα θαύμα και ετοιμάσου»

    Στο μεταξύ, ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να χαρίσει μοναδικές μουσικές βραδιές και στη Θεσσαλονίκη με τις εμφανίσεις του στο «Barbarella Live Party», που θα ξεκινήσουν στις 9 Δεκεμβρίου, μετά τις πολύμηνες sold out εμφανίσεις του στο «Romeo Club» της Αθήνας.

    Το «Τέρμα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow