«Παλιές Φωτογραφίες»: Η Άσπα επιστρέφει δισκογραφικά με ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο

    «Παλιές Φωτογραφίες»: Η Άσπα επιστρέφει δισκογραφικά με ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο

    Η Άσπα, ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα

    στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, υποδέχεται το 2023 με ολοκαίνουργια επιτυχία.

    Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο τα τραγούδια της παίζουν δυνατά σε κάθε γωνία της χώρας, ξεσηκώνοντας τους ακροατές.

    Το διπλά πλατινένιο «Στάχτη» ήταν ένα από τα 30 δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στα ραδιόφωνα για το 2022, ενώ και τα τρία singles της («Στάχτη», «Oh No», «Έλα») κατέκτησαν στο Νο. 1 των trends του YouTube, αλλά και στις πρώτες θέσεις του Spotify για την Ελλάδα.

    Χάρη στην ιδιαίτερη λαϊκή χροιά και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, η Άσπα καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα με κάθε δισκογραφικό εγχείρημά της.

    Έτσι και τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με μία διαφορετική μουσική πρόταση σε σχέση με όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα από την ίδια: ένα δυναμικό ερωτικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Παλιές Φωτογραφίες».

    Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του και στα singles «Στάχτη», «Oh No» και «Έλα».

    Οι «Παλιές Φωτογραφίες» είναι ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι με σύγχρονη ενορχήστρωση, που σε συνδυασμό με τη στιβαρή ερμηνεία της Άσπας δημιουργούν ένα συγκινητικό για τους ακροατές αποτέλεσμα.

    Το τραγούδι έχει ήδη αγαπηθεί μέσα από την πλατφόρμα του TikTok, αφού πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα, το απόσπασμα που δημοσιεύτηκε είχε συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο σύνολο από όλες τις αναδημοσιεύσεις.

    Το video clip για τις «Παλιές Φωτογραφίες» επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ στο ρόλο του πρώην συντρόφου της τραγουδίστριας απολαμβάνουμε το μοντέλο Χάρη Συντζάκη.

    Το νέο single «Παλιές Φωτογραφίες» της Άσπας κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company.

    Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow