Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Ελπίδα»

    Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Ελπίδα»

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης

    – φαινόμενο με τις διαδοχικές No. 1 επιτυχίες, μας χαρίζει την πιο μουσική «Ελπίδα» μέσα από το νέο τραγούδι του που κυκλοφορεί πλέον και με video clip.

    Το «Ελπίδα» είναι ένα μοναδικό ερωτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο Λεμονής Σκοπελίτης.

    Η εξαιρετική φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού αναβαθμίζει την ποιότητα και τη γοητεία της ενδιαφέρουσας και πλούσιας μουσικής παραγωγής.

    Το «Ελπίδα» κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού και έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μετά από ένα video που ανάρτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο TikTok //www.tiktok.com/@argiros_konstantinos/video/7156409000878214406" target="_blank" rel="noopener" style="backface-visibility: hidden; margin: 0px; padding: 0px; word-break: break-word; -webkit-tap-highlight-color: transparent; transition: color 0.25s ease 0s; cursor: pointer; color: rgb(255, 160, 81); outline-style: none !important; outline-width: initial !important;">μέσα στο στούντιο ηχογράφησης, καθώς και από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Teatro Athens» με τον Σάκη Ρουβά.

    Μάλιστα, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το «Ελπίδα», μπήκε στην πρώτη θέση του playlist New Music Friday του Spotify για την Ελλάδα, της πιο σημαντικής λίστας της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming με τις νέες κυκλοφορίες.

    Το «Ελπίδα» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum, για να δώσει συνέχεια στα εξαιρετικά επιτυχημένα singles του άλμπουμ.

    Μεταξύ αυτών, το τέσσερις φορές πλατινένιο «Ηλιοβασίλεμα» με τον Light, το δύο φορές πλατινένιο «Αφού Σε Βρήκα Δεν Σε Αφήνω» και το πλέον «Ματώνουν Οι Σκέψεις» με τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη», τα οποία είναι τα τραγούδια του άλμπουμ «22» που συνεχίζουν μέχρι και αυτή τη στιγμή να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των ακροατών.

    Το «Ελπίδα» συνοδεύεται από ένα music video ιδιαίτερης αισθητικής, όπως συνηθίζει κάθε φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

    Στο video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, ο πάντα πρωτοπόρος καλλιτέχνης καταφέρνει να παρασύρει μουσικά το κοινό ενός μαγαζιού στο οποίο ο ίδιος είναι θαμώνας, καθώς κάθεται στο πιάνο και τραγουδά.

    Δείτε τους στίχους του «Ελπίδα» εδώ

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow