Νίκος Οικονομόπουλος: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Οδός Μοναξιάς»

    Νίκος Οικονομόπουλος: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Οδός Μοναξιάς»

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή,

    κυκλοφορεί το video clip για το νέο τραγούδι του «Οδός Μοναξιάς».

    Το «Οδός Μοναξιάς» είναι μία ροκ μπαλάντα που ζωντανεύει με τη μοναδική ερμηνεία του ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως μόνο εκείνος μπορεί, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του.

    Τη μουσική του «Οδός Μοναξιάς» υπογράφει ο ταλαντούχος Γιώργος Σαμπάνης και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στη μοναδική Ελένη Γιαννατσούλια, ένα δίδυμο που έχει χαρίσει στον Νίκο Οικονομόπουλο πολλές μεγάλες επιτυχίες.

    Το «Οδός Μοναξιάς» ακολουθεί για τον Νίκο Οικονομόπουλο την επιτυχία «Πρέπει Δεν Πρέπει», που βρέθηκε για πέντε εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και τρεις εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart.

    Το νέο τραγούδι «Οδός Μοναξιάς» του Νίκου Οικονομόπουλου απέκτησε εικόνα μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, σκηνοθετημένο από τον επί σειρά ετών στενό συνεργάτη του  Nick Marianos.

    Ένα music video γεμάτο δυνατές εικόνες, ένταση και ανατροπές που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Το βίντεο συνοδεύει τέλεια τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού και δίνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον θεατή.

    «Οδός μοναξιάς ξημερώματα / Σε ένα παγκάκι του δρόμου σπασμένο / Χαράζω πάλι τα δυο μας ονόματα / Και ζω, νομίζω, μα δεν ανασαίνω / Οδός μοναξιάς τα χαράματα / Καιρός να μάθω να μην περιμένω / Με έχεις ξεχάσει και εσύ και τα θαύματα / Οδός μοναξιάς τα χαράματα»

    Με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Νίκος Οικονομόπουλος φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο της κορυφαίας playlist «New Music Friday Greece» του Spotify, ενώ το «Οδός Μοναξιάς» ακούγεται δυνατά και στα ραδιόφωνα.

    Παράλληλα, αυτόν τον καιρό ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία του στις ΗΠΑ, τον Καναδά αλλά και την Αυστραλία. Το ελληνικό κοινό θα μπορέσει να τον απολαύσει από κοντά στην επερχόμενη καλοκαιρινή περιοδεία του.

    Το νέο τραγούδι «Οδός Μοναξιάς» του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

    Δείτε τους στίχους του «Οδός Μοναξιάς» εδώ

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow