Το τραγούδι της Taylor Swift που μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές

    Το τραγούδι της Taylor Swift που μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές

    Αν είστε θαυμαστές της Taylor Swift, έ

    να από τα τραγούδια της pop star μπορεί κυριολεκτικά να σας βοηθήσει να σώσετε τη ζωή κάποιου.

    Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία ανέδειξε τη σημασία της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) για την παροχή πρώτων βοηθειών χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα ένα τραγούδι της Taylor Swift.

    «Αν δείτε έναν έφηβο ή ενήλικα να καταρρέει, καλέστε το 911 και στη συνέχεια συμπιέστε δυνατά και γρήγορα στο κέντρο του θώρακα», εξήγησε η οργάνωση σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία σημείωσε ότι ο σωστός ρυθμός για την εφαρμογή της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης θυμίζει τον ρυθμό ενός τραγουδιού με 100-120 χτύπους ανά λεπτό.

    Το παράδειγμα που μοιράστηκε η οργάνωση ήταν το τραγούδι «The Man» από το άλμπουμ «Lover» (2009) της Taylor Swift, το οποίο έχει 110 χτύπους ανά λεπτό.

    Κατά συνέπεια, το «The Man» δεν κατακεραυνώνει μόνο τις τοξικές συνέπειες της ανισότητας των φύλων, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σώσετε μια ζωή.

    Η Taylor Swift είχε μιλήσει για την έμπνευση του «The Man» κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο τεύχος «Women In Music» του Billboard το 2019.

    «Όταν μπαίνω στο διαδίκτυο και μαθαίνω τις ιστορίες των θαυμαστών μου που μιλούν για τις εμπειρίες τους στον κόσμο της εργασίας, ή ακόμα και στο σχολείο – όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτό, τόσο καλύτερα θα είμαστε», ανέφερε.

    «Και ήθελα να το κάνω catchy για κάποιο λόγο», είπε για το ύφος του «The Man».

    «Έτσι ώστε να κολλήσει στο μυαλό των ανθρώπων, να μείνει στο μυαλό τους ένα τραγούδι για την ανισότητα των φύλων. Και για εμένα, αυτή είναι μια καλή ημέρα», εξήγησε.

    Στο music video για το «The Man», που σκηνοθέτησε η ίδια, η Taylor Swift μεταμορφώνεται σε έναν τοξικό και εριστικό άντρα με τη φωνή του Dwayne «The Rock» Johnson.

    Το video του «The Man» εξετάζει τους ρόλους των δύο φύλων, ιδιαίτερα τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά και τα στερεότυπα που επικρατούν για τους άνδρες και τις γυναίκες.

    Το επίκεντρο του music video είναι ο τρόπος με τον οποίο άνδρες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να δέχονται κριτική και το γεγονός οι γυναίκες δέχονται κριτική αν ξεφύγουν από τα προκαθορισμένα κοινωνικά πρότυπα.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow