Ο Γιώργος Κακοσαίος δίνει άλλη διάσταση στο «Σάββατο Βράδυ» με το νέο τραγούδι του

    Ο Γιώργος Κακοσαίος δίνει άλλη διάσταση στο «Σάββατο Βράδυ» με το νέο τραγούδι του

    Ο Γιώργος Κακοσαίος δίνει άλλη διάστασ

    η στο «Σάββατο Βράδυ» και συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών με ένα δυναμικό νέο τραγούδι, που κυκλοφορεί, μαζί με music video.

    Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της γενιάς του, που κατάφερε να ξεχωρίσει και να γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις του, μας ξεσηκώνει μέσα από ένα δυνατό και φρέσκο τσιφτετέλι, με το χαρακτηριστικό λαϊκό μέταλλο της φωνής του.

    Το single συνοδεύεται από ένα μοναδικής αισθητικής και κινηματογραφικό video, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας, με τον Γιώργο Κακοσαίο να δίνει το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, κάνοντας κάθε βραδιά… «Σάββατο βράδυ».

    Το «Σάββατο Βράδυ» υπογράφουν στη μουσική ο ίδιος ο Γιώργος Κακοσαίος και στους στίχους ο Νίκος Σαρρής.

    Μαζί έχουν δημιουργήσει ακόμα περισσότερες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το προηγούμενο τσιφτετέλι του Γιώργου Κακοσαίου, το «Κάνε Μας Την Χάρη», το οποίο σάρωσε το YouTube, τα social media και το ραδιοφωνικό airplay, συγκεντρώνοντας πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές

    Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος ετοιμάζεται για τις συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

    Η αρχή θα γίνει με μία μοναδική βραδιά στο «Faliro Music Theater» στην Αθήνα τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

    Το νέο τραγούδι «Σάββατο Βράδυ» του Γιώργου Κακοσαίου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

    Δείτε τους στίχους του «Σάββατο Βράδυ» εδώ

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow