Αναζήτησε το πολυσυζητημένο ιδιαίτερο Whiskey Kavalan στο Hadoulas Kava - Deli

Αναζήτησε το πολυσυζητημένο ιδιαίτερο Whiskey Kavalan στο Hadoulas Kava - Deli

Το πολυσυζητημένο ιδιαίτερο Whiskey Kavalan Ιδρύθηκε το 2005 και μπορείτε να το βρείτε στον Hadoulas Kava - Deli .
Tο Kavalan Distillery αποτελεί το πρώτο αποστακτήριο whiskey της Ταϊβάν και είναι παράλληλα και η μοναδική οικογένεια που παράγει ουίσκι στην χώρα. Το όνομά του προέρχεται από την παλιά ονομασία του νομού Yilan, όπου βρίσκεται το αποστακτήριο στη βορειοανατολική Ταϊβάν. Το ιδανικό περιβάλλον της περιοχής, με το καθαρό νερό και τον καθαρό αέρα, το καθιστά ιδανικό για την παραγωγή ουίσκι.
xad500
Το Kavalan Distillery είναι το όνειρο ενός επιχειρηματία, του κ. Tien-Tsai Lee, ο οποίος είναι επίσης ιδρυτής του King Car Group. Η επίτευξη αυτού του ονείρου έγινε δυνατή με την προσχώρηση της Ταϊβάν στον ΠΟΕ το 2002. Το αποστακτήριο φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα ταϊβανέζικο ουίσκι παγκόσμιας φήμης, συνεργαζόμενο με δύο κορυφαίους ειδικούς στον χώρο: τον cocktail expert Ian Chang και τον εξειδικευμένο mixer Dr. Jim Swan.
To Kavalan αποτελεί μια σύγχρονη ιστορία επιτυχίας στο χώρο του ουίσκι, αναδεικνύοντας την ποιότητα και την καινοτομία της ταϊβανέζικης παραγωγής.
Στη Hadoulas Kava - Deli έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε το Single Mat Kavalan αλλά και το βραβευμένο Kavalan Solist τα οποία αποτελούν ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σας τις γιορτινές μέρες που διανύουμε.
xad501
01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow
 

agios nikolaos