«Η Δική Μου Η Τρέλα»: Η Κατερίνα Λιόλιου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της

«Η Δική Μου Η Τρέλα»: Η Κατερίνα Λιόλιου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της

Η Κατερίνα Λιόλιου κυκλοφορεί το νέο single της «Η Δική Μου Η Τρέλα».

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές και αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, φέρνει στο σήμερα και με τον ξεχωριστό της τρόπο το «Η Δική Μου Η Τρέλα».

Το «Η Δική Μου Η Τρέλα» είναι ένα από τα διαχρονικά mega hits του 2000, που υπέγραψε ο Μιχάλης Ρακιντζής σε μουσική και στίχους και τραγούδησε πρώτος Άγγελος Διονυσίου.

Με τη μοναδική φωνή της και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, η Κατερίνα Λιόλιου μεταφέρει το τραγούδι και στις οθόνες μας.

Στο ευρηματικό music video που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas βλέπουμε την Κατερίνα Λιόλιου σε ανατρεπτικές καταστάσεις να τραγουδά με… «τη δική της τρέλα»:

«Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα / Θα μου λες “πίσω γρήγορα έλα” / Θα σου λείψουν τα ελαττώματά μου / Και θα θέλεις να τρέξεις κοντά μου / Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα / Θα μου λες “πίσω γρήγορα έλα” / Θα σου λείψει ο άγγελός σου / Που αγάπησες και ήταν δικός σου»

Εκτός από το νέο δισκογραφικό βήμα της, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει αυτή την περίοδο τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Barbarella Live Party» της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, καθώς και τα σόλο live της ανά την Ελλάδα που γίνονται κάθε φορά sold out.

Η Κατερίνα Λιόλιου εγκαινιάζει και επίσημα με το νέο single της «Η Δική Μου Η Τρέλα» τη συνεργασία της με την Panik Platinum.

Δείτε τους στίχους του «Η Δική Μου Η Τρέλα» εδώ

πηγή https://www.hit-channel.com/

 
 
01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow