«Zari»: Η μανιάτικη εκδοχή του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που κάνει «πάταγο» στα social media

«Zari»: Η μανιάτικη εκδοχή του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που κάνει «πάταγο» στα social media

Ένα απολαυστικό βίντεο με μια διαφορετική εκδοχή
του τραγουδιού «Zari» της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 κάνει τον γύρο των ελληνικών ιντερνέτς -και όχι άδικα!

Ένα απολαυστικό βίντεο με μια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού «Zari» της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 κάνει τον γύρο των ελληνικών ιντερνέτς -και όχι άδικα.Συγκεκριμένα, το νέο viral βίντεο γυρίστηκε στη Μάνη και συγκεκριμένα στα γραφικά σοκάκια της Αρεόπολης. Η «μανιάτικη» εκδοχή του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι έγινε πράξη από τον νεαρό Tiktoker Δημήτρη Κοιλάκο.

 
Το βίντεο που δημιούργησε ο ίδιος και μοιράστηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, διαδίδεται με ταχύτητα φωτός μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου, όπου στα σχόλια τον αποθεώνουν. Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί δηλώνουν πως θα προτιμούσαν να ήταν αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Το βίντεο έχει γυριστεί στην Αρεόπολη, κατά τις ημέρες εορτασμού της επετείου της Έναρξης της Επανάστασης στις 17 Μαρτίου και προσκαλεί τους θεατές σε ένα «Areopoli tour», μια παράφραση της αυθεντικής εκδοχής της Σάττι, «Acropolis tour». Στα πλάνα περιλαμβάνονται εικόνες από τα σημαιοστολισμένα σοκάκια, γυναίκες με την μανιάτικη παραδοσιακή ενδυμασία, ενώ συμμετέχουν και κάτοικοι του χωριού.

 
 


πηγή https://www.neolaia.gr

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow