Κωνσταντίνος Αργυρός: Δίνει τον ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι, με το «Σ’ Αγαπάω Γιατί»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δίνει τον ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι, με το «Σ’ Αγαπάω Γιατί»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει το προσωπικό του σερί

των no1 επιτυχιών και δίνει τον ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι, με το νέο του single «Σ’ Αγαπάω Γιατί».

Το «Σ’ Αγαπάω Γιατί» είναι ένα δυνατό κι uptempo κομμάτι, με balkan ηχόχρωμα και τη μοναδική ενέργεια του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος πρόσφατα (Κυριακή 2 Ιουνίου) βραβεύτηκε για τις διαμαντένιες πωλήσεις του πρόσφατο album του, «22». Τη μουσική έγραψαν οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιάννης Φρασέρης και Χρήστος Σαντικάϊ και τους στίχους οι Χάρης Σαβαλάνος, Λευτέρης Κιντάτος και Κωνσταντίνος Αργυρός. Το mix και το mastering έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

To «Σ’ Αγαπάω Γιατί», μία μελωδική εξομολόγηση συναισθημάτων, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο και υψηλής αισθητικής music video, όπως μας έχει συνηθίσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Η Coca-Cola, σταθερός υποστηρικτής μοναδικών μουσικών εμπειριών που μας φέρνουν πιο κοντά, φέρνει την αληθινή μαγεία και στο music video «Σ’ Αγαπάω Γιατί». Και κρατά ζωντανή την υπόσχεση για ακόμα πιο επικές μουσικές εμπειρίες, δημιουργώντας ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι, με πολλές εκπλήξεις και τους επόμενους μήνες, αποτελώντας συνοδοιπόρο του Κωνσταντίνου Αργυρού και στη φετινή περιοδεία του.

Αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia», ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», σε Ελλάδα και Κύπρο, που ξεκινά στις 17 Ιουνίου από την Πάτρα. Εισιτήρια στο https://linktr.ee/diamondtour

Δείτε εδώ το video clip:

https://mad.gr/konstantinos-argyros-dinei-ton-rythmo-sto-fetino-kalokairi-me-to-s-agapao-giati/" rel="nofollow" class="icon button circle is-outline tooltip email tooltipstered">

 

πηγή https://mad.gr

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow
 

agios nikolaos