Nicky Jam & Maluma x The Chainsmokers – Celular

Nicky Jam & Maluma x The Chainsmokers – Celular

Οι superstars της latin μουσικής σκηνής, Nicky Jam και Maluma,

δούλεψαν με τους μοναδικούς DJs και παραγωγούς, The Chainsmokers, σε μία ανεπανάληπτη συνεργασία για την νέα επιτυχία “Celular”.

To “Celular” είναι ένα track που συνδυάζει latin και urban ρυθμούς, με μία γεύση από μεξικάνικη μουσική αλλά όλο δοσμένο με την φρέσκια προσέγγιση του σήμερα. Tο αποτέλεσμα είναι μια μουσική πρόταση που σου κολλάει και αναμένεται να γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.

Tο video για το “Celular” σε κεντρίζει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εμπνευσμένο από το reality show, “The Bachelor”, το video μας δείχνει τους Nicky Jam, Maluma και The Chainsmokers σε μία μοναδική ιστορία αγάπης όπου είναι πρωταγωνιστές του διαγωνισμού περιτριγυρισμένοι από χαρακτήρες που φέρνουν κωμικά στοιχεία στην πλοκή.

Γυρισμένο στην πόλη του Μαϊάμι, το video είναι μια σκηνοθεσία του ταλαντούχου Justice Silvera και παραγωγή του Michael Brett Breslauer, οι οποίοι απόδωσαν ακριβώς την ενέργεια και το γιορτινό κλίμα του τραγουδιού σε κάθε σκηνή. Το αποτέλεσμα ξεχωρίζει για την κινηματογραφική του άποψη, την αισθητική και την όλη οπτικοακουστική εμπειρία.

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow