«Πόσο Θέλω»: Αντώνης Ρέμος και Mente Fuerte σε μία συνεργασία κορυφής

«Πόσο Θέλω»: Αντώνης Ρέμος και Mente Fuerte σε μία συνεργασία κορυφής

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte πρωταγωνιστούν σε μία συνεργασία κορυφής

και παρουσιάζουν το νέο τραγούδι «Πόσο Θέλω».

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τραγούδι, που συνδυάζει δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις και αποκαλύπτει τη χημεία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte.

Το «Πόσο Θέλω» θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου, την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη μετά από επτά ολόκληρα χρόνια.

Η νέα συνεργασία του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση του playlist «New Music Friday Greece» του Spotify, της πιο σημαντικής λίστας της πλατφόρμας με τις νέες κυκλοφορίες για την Ελλάδα.

Το «Πόσο Θέλω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να αποκαλυφθεί και το music video που θα ντύσει με εικόνα τη συνεργασία του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Νίκος Γρίτσης και Mente Fuerte, ενώ την παραγωγή έκαναν ο Γιώργος Κυβέλλος και οι Beyond.

Το «Πόσο Θέλω» ακολουθεί για τον Αντώνη Ρέμο το επιτυχημένο single «Να Ξαναμετρήσω» που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Παράλληλα, το «Πόσο Θέλω» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte χαρίζουν μοναδικές στιγμές στο κοινό μέσα από τις καλοκαιρινές συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Ο επόμενος σταθμός τους είναι η Αθήνα και το Θέατρο Πέτρας στις 3 Ιουλίου και ακολουθούν η Αρχαία Ολυμπία (12 Ιουλίου), η Θεσσαλονίκη (17 Ιουλίου) και η Χαλκιδική (9 Αυγούστου).

Δείτε τους στίχους του «Πόσο Θέλω» εδώ

Πηγή: www.hit-channel.com

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow