Ελένη Φουρέιρα: Δείτε το εντυπωσιακό video του «Oh Mami»

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε το εντυπωσιακό video του «Oh Mami»

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορεί ένα εντυπωσιακό music video

για το νέο single της «Oh Mami», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mc Daddy και, για ακόμα μία φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από μία ευφάνταστη κινηματογραφική παραγωγή.

Το εκρηκτικό single, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό όπως κάθε τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Ethnic άρωμα, μοναδικές χορογραφίες, χιουμοριστική διάθεση και η απαράμιλλη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα συνθέτουν ένα οπτικό υπερθέαμα που μαγεύει.

Στο «Oh Mami» η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των εκρηκτικών επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, ενώνει δυνάμεις με τον Mc Daddy, έναν από τους πιο hot καλλιτέχνες της rap/trap σκηνής.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ρυθμικό και άκρως καλοκαιρινό τραγούδι σε μουσική του Teo Tzimas και στίχους του Teo Tzimas και του Mc Daddy.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της, η Ελένη Φουρέιρα έγινε εξώφυλλο και το «Oh Mami» συμπεριλήφθηκε στην πρώτη θέση του «New Music Friday Greece», της πιο σημαντικής λίστας του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες για την Ελλάδα.

Το «Oh Mami», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records , είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει το κοινό στη μεγάλη περιοδεία της «Reborn Tour».

Το «Reborn Tour» ξεκίνησε με μία εκρηκτική και sold out συναυλία στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου στο Κατράκειο Θέατρο και συνεχίζεται σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε τους στίχους του «Oh Mami» εδώ

πηγή https://www.hit-channel.com/

01.jpg
123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
024.jpg
Shadow
exper1t.jpeg
exper1t.jpeg
Shadow
tsioris.jpeg
tsioris.jpeg
Shadow