την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Κυκλοφορεί πιτόγυρο σοκολάτας στην Ελλάδα

Κυκλοφορεί πιτόγυρο σοκολάτας στην Ελλάδα

Θα έχεις σίγουρα ακούσει να λένε για πλάκα πως το σουβλάκι αποτελεί πλήρες γεύμα: Περιλαμβάνει υδατάνθρακες από την πίτα και την πατάτα, πρωτεΐνη από το κρέας, λιπαρά από το τζατζίκι και βιταμίνες από την ντομάτα και το μαρούλι. Μετά από ένα τέτοιο γεύμα χρειάζεσαι και ένα ανάλογο γλυκό, ένα πλήρες γλυκό… πιτόγυρο, ας πούμε!

Κυκλοφορεί πιτόγυρο σοκολάτας στην Ελλάδα - Εικόνα 1

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τρελό μας όνειρο, αλλά για πραγματικότητα για χιλιάδες Αυστραλούς, οι οποίοι μπορούν να απολαμβάνουν το εν λόγω γλυκό πηγαίνοντας στο σοκολατογυράδικο “Happy Larry’s”. Ο δαιμόνιος ιδιοκτήτης του και πρώτος εμπνευστής της νόστιμης αυτής ιδέας, έβαλε στη θέση του κρέατος, μια λαχταριστή στήλη σοκολάτας, η οποία κόβεται όπως ο κανονικός γύρος για να γεμίσει τη γλυκιά κρέπα που έχει πάρει τη θέση της αφράτης πίτας.

Κυκλοφορεί πιτόγυρο σοκολάτας στην Ελλάδα - Εικόνα 2

Στη συνέχεια, ο πελάτης προσθέτει τα υλικά της αρεσκείας του από μία μεγάλη ποικιλία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διάφορα είδη μπισκότων, φράουλες, μπανάνα και ξηρούς καρπούς. Το γλυκό τυλίγεται σε χαρτί και τρώγεται όπως ακριβώς και το σουβλάκι!

Κυκλοφορεί πιτόγυρο σοκολάτας στην Ελλάδα - Εικόνα 3

Το Περθ της Αυστραλίας δεν είναι όμως η μόνη περιοχή που έχει περάσει στην εποχή του γλυκού πιτόγυρου, αφού την χρονιά που μας πέρασε, ανάλογα γυράδικα έκαναν την εμφάνισή τους και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Φιλανδία και η Γερμανία.

Στη χώρα μας την εν λόγω λιχουδιά μπορούμε να την απολαύσουμε από την εταιρεία Choco Kebab , η οποία την διαθέτει σε περισσότερα από 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε περιοχές όπως η Ξάνθη, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και η Πάτρα.

πηγή: https://www.newside.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee