Διαβάζεις και ακούς www.thewebradio.gr

Αρχική / Lockdown 2.0: Τι να κάνετε για να μην περάσει κρίση ο γάμος σας

Lockdown 2.0: Τι να κάνετε για να μην περάσει κρίση ο γάμος σας

H παραμονή στο σπίτι είναι πολύ πιθανό να φέρει νεύρα, ξεσπάσματα, εντάσεις, ακόμη και να δημιουργήσει κρίση στη σχέση ενός ζευγαριού.

Για να μην περάσει, λοιπόν, κρίση η σχέση σας, δείτε παρακάτω κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να την αποφύγετε.

Κάντε περισσότερες αμοιβαίες υποχωρήσεις

Αν προ κορονοϊού κάνατε αμοιβαίες υποχωρήσεις, τώρα πρέπει να κάνετε περισσότερες. Η όλη ιστορία δεν είναι εύκολη για κανέναν και αυτό θα πρέπει να έχετε κατά νου, όταν πάτε να νιώσετε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει τι περνάτε. Σε αυτή τη φάση, όλοι – λιγότερο ή περισσότερο – βιώνουν το ίδιο. Όπως και το έτερό σας ήμισυ.

Φροντίστε τον εαυτό σας

Αυτό αφορά και τους δύο, άνδρα και γυναίκα. Το γεγονός ότι μένετε στο σπίτι και δεν μετακινήστε έξω για την εργασία σας, δε σημαίνει πως πρέπει να αμελήσετε τον εαυτό σας. Να είστε, δηλαδή, όλη την ημέρα με πιτζάμες, αχτένιστοι – ακόμη και άλουστοι – απεριποίητοι.

Βρείτε χρόνο για εσάς

Η αλήθεια είναι πως και με τα παιδιά στο σπίτι, δεν έχετε χώρο και χρόνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό μέσα στην ημέρα να έχετε χρόνο να τον περάσετε μόνοι σας. Γι’ αυτό, φροντίστε τα παιδιά να τηρούν το πρόγραμμα του ύπνου όπως όταν πήγαιναν σχολείο, ώστε μετά να αφιερώσετε τον χρόνο στο σύντροφό σας.

Πηγή http://www.govastileto.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee