την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Marshmello και Demi Lovato κυκλοφορούν το single «OK Not To Be OK»

Marshmello και Demi Lovato κυκλοφορούν το single «OK Not To Be OK»

Στην ευαισθητοποίηση για την πρόληψη των αυτοκτονιών στοχεύουν ο Marshmello και η Demi Lovato με τη συνεργασία τους.

Ο Marshmello και η Demi Lovato ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για να στείλουν ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας: «Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει».

Ο πολυπλατινένιος μουσικός παραγωγός και η ταλαντούχα pop star συνεργάζονται σε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «OK Not To Be OK», μέσα από το οποίο επιθυμούν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόληψη των αυτοκτονιών, καθώς να αποβάλλουν το στίγμα που είναι συνδεδεμένο με τις ψυχικές ασθένειες.

Στο πλαίσιο αυτό συμπράττουν με το μη – κερδοσκοπικό κίνημα Hope for the Day, το οποίο ενθαρρύνει το διάλογο για την πρόληψη των αυτοκτονιών και για την εκπαίδευση σχετικά με την ψυχική υγεία.

Η κυκλοφορία του «OK Not To Be OK» συμπίπτει μάλιστα με την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Αυτοκτονιών, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι συναισθηματικοί στίχοι του «OK Not To Be OK» υπενθυμίζουν ότι είναι εντάξει να αφήνουμε πίσω μας τα συναισθήματα της αμφιβολίας και να αποδεχόμαστε το γεγονός ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, όπως ενθαρρύνει και το ρεφρέν του τραγουδιού: «Μην χάνεσαι τη στιγμή ή μην εγκαταλείπεις όταν είσαι πιο κοντά, το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποιος να πει, είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει».

Ο Marshmello και η Demi Lovato υπογράφουν το single μαζί με τους Gregory «Aldae» Hein, James Gutch και James Nicholas Bailey.

πηγή https://www.hit-channel.com/

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee