την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Ο Maluma κυκλοφορεί το άλμπουμ – έκπληξη «Papi Juancho»

Ο Maluma κυκλοφορεί το άλμπουμ – έκπληξη «Papi Juancho»

Το «Papi Juancho» επισφραγίζει τα δέκα χρόνια πορείας του Maluma στη reggaeton μουσική.

Ο Maluma αιφνιδίασε τους θαυμαστές του κυκλοφορώντας απροειδοποίητα ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τον τίτλο «Papi Juancho».

Το άλμπουμ δανείζεται τον τίτλο του από το alter ego του Κολομβιανού καλλιτέχνη, που έχει κλέψει εκατομμύρια καρδιές παγκοσμίως.

«Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις και δεν ήταν τόσο θετικές. Ήθελα να κάνω μια καλή, πολύ θετική έκπληξη», εξήγησε ο τραγουδιστής μιλώντας στη The New York Post.

Το «Papi Juancho» περιέχει 22 ολοκαίνουργια τραγούδια, μεταξύ των οποίων το «ADMV» και το «Hawái» που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα το video για την urban εκδοχή του «ADMV» γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν πολυάριθμοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες της reggaeton μουσικής όπως οι Zion, Yandel, Darell, Justin Quiles, Lenny Tavárez, Myke Towers και Jory Boy, μεταξύ άλλων, ενώ την παραγωγή έχουν επιμεληθεί οι Rude Boyz, συνεργάτες του Maluma εδώ και πολύ καιρό.

Ταυτόχρονα με το άλμπουμ «Papi Juancho» , στη δημοσιότητα δίνεται και το music video του τραγουδιού «Parce» με τη συμμετοχή των Lenny Tavárez και Justin Quiles.

πηγή https://www.hit-channel.com/

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee