την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Οι πιο γελοίοι λόγοι τσακωμών στα ζευγάρια

Οι πιο γελοίοι λόγοι τσακωμών στα ζευγάρια

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες, τα έχουμε ξαναπεί και το γνωρίζεις. Το έχεις καταλάβει από τη μέχρι τώρα εμπειρία σου. Πόσο μάλλον η επιλογή του να ανοίξεις σπίτι με έναν άνθρωπο, που τον έχεις παντρευτεί, είναι το άλλο σου μισό κι έχεις προφανώς επιλέξει να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του. Για να πάρεις αυτή την απόφαση, έχεις αντιληφθεί ότι ταιριάζετε, ότι αλληλοσυμπηρώνεστε και ότι στα μάτια του βλέπεις τον άνθρωπο εκείνο με τον οποίο θέλεις να κάνεις οικογένεια, τον ιδανικό πατέρα για τα παιδιά σου και τον τέλειο (εντάξει, όχι και τέλειο, απλά καλύτερο από τους άλλους) σύντροφο. Υπάρχουν ωραίες και τρυφερές στιγμές στη σχέση, αλλά υπάρχουν και οι εντάσεις, που όσο ξέρετε να τις διαχειρίζεστε και να τις ξεπερνάτε γρήγορα, κάνουν καλό στη σχέση σας.

Αυτοί οι καθημερινοί μικροτσακωμοί που έχετε, βασίζονται κυρίως στους πιο γελοίους λόγους. Ανόητες αφορμές που σας δημιουργούν νεύρα και δε θέλει πολύ να ξεκινήσει ο καβγάς. Γιατί μπορεί με το γάμο να δέχεσαι το άλλο σου μισό για μια ζωή κι επίσημα, αλλά δέχεσαι επίσημα και τη γκρίνια του για πάντα.

Αυτοί είναι οι πιο αστείοι λόγοι για τους οποίους τσακώνονται όλα (σχεδόν) τα ζευγάρια:

#1 Γιατί έβαλε πάλι το χαρτί τουαλέτας ανάποδα. Το κομμάτι που κόβουμε, δεν πρέπει να είναι προς το μέρος του τοίχου, αλλά μπροστά. Άλλωστε, αυτό το μαραφέτι που ακουμπάει το χαρτί τουαλέτας, έχει κάποιο λόγο ύπαρξης, να το κόβει σωστά (και όχι στραβά), χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και τα δύο σου χέρια. «Μα, είναι δυνατόν να δυσκολεύουμε τη ζωή μας μόνοι μας;», του λες. «Ώχου, άρχισες πάλι! Σιγά το πράγμα!», σου λέει. Και κάπως έτσι αρχίζει ο καβγάς.

#2 Πάλι δεν έβαλε το καπάκι στην οδοντόκρεμα. «Βρε άνθρωπε, είναι τόσο δύσκολο να βάλεις το καπάκι στη θέση του;», του λες. «Πες πρώτα μια καλημέρα! Ήμαρτον με τη γκρίνια σου πρωί- πρωί», σου απαντά. «Κι επιτέλους μάθε να πατάς το σωληνάριο της οδοντόκρεμας από πίσω και όχι από τη μέση», συνεχίζεις. Σε αγριοκοιτάει ή απλά αδιαφορεί και  κάπως έτσι αρχίζει ο καβγάς.

#3 Ευτυχώς έχει μάθει να ανεβάζει το καπάκι της τουαλέτας, μετά την πλύση εγκεφάλου που το έχεις κάνει, αλλά ακόμα να μάθει να το κατεβάζει κιόλας. Πήγες κι εσύ με κλειστά τα μάτια πρωί- πρωί, σχεδόν υπνοβατώντας, να κάνεις την ανάγκη σου και έπεσες όλη μέσα. «Βρε αγάπη μου, δεν μπορείς να κατεβάζεις το καπάκι της τουαλέτας όταν τελειώνεις;», του λες όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. «Μα τόσο καιρό δε μου λες ότι αν είναι κάτω το λερώνω;», ρωτάει απορημένος. Δεν σε καταλάβαίνει ποτέ και πάλι θα αρχίσει ο καβγάς.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee