την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Οικογένεια έδινε 2000 ευρώ τον μήνα για να τα διαχειριστεί… ο Θεός!

Οικογένεια έδινε 2000 ευρώ τον μήνα για να τα διαχειριστεί… ο Θεός!

Απίστευτη απάτη με θύματα γιαγιά, κόρη και εγγονή που έφτασαν στα όρια της εξαθλίωσης. Πώς στήθηκε η απάτη και πώς σώθηκαν από τα χειρότερα.

Μεγάλη απάτη αποκαλύφθηκε στον Βόλο.

Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 27 ετών είχε προσεγγίσει τρεις γυναίκες, γιαγιά, κόρη και εγγονή, οι οποίες είχαν μηνιαίο εισόδημα από επιδόματα περίπου 2.000-3.000 ευρώ και τους ζητούσε τα χρήματα λέγοντας στην 60χρονη κόρη ότι θα τα διαχειριστεί ο Θεός.

Για κάποιον λόγο η γυναίκα τον πίστευε, έχοντας βαθιά πίστη ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Βέβαια εκείνος είχε άλλα σχέδια. Ο 27χρονος άρπαζε τα χρήματά τους για ένα χρονικό διάστημα μέχρι που εκείνες έφτασαν σε οικονομική αφαίμαξη και δεν είχαν ούτε ρεύμα και νερό.

Οι γυναίκες άρχισαν να ζητούν όλο και πιο συχνά βοήθεια για τη σίτισή τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» και αυτό ήταν κάτι που άρχισε να προβληματίζει τους γείτονες για το τι συμβαίνει. Γείτονας των γυναικών έκανε καταγγελία στο δικαστήριο.

Η Εισαγγελία Βόλου κινητοποιήθηκε αμέσως και ζήτησε και την ψυχιατρική εξέταση των τριών γυναικών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναλόγως των εξετάσεων θα κινηθεί η διαδικασία για τη δικαστική τους συμπαράσταση από αρμόδια υπηρεσία.

Ακόμη η εισαγγελία Βόλου πρόκειται να ορίσει προκαταρκτική εξέταση για τον άγνωστο, που εμφανίστηκε τόσο αιφνίδια στη ζωή των γυναικών και διατάραξε με συστηματικές απάτες την καθημερινότητά τους οδηγώντας τις στην εξαθλίωση.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee