την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Όσοι στολίζουν νωρίς για τα Χριστούγεννα νιώθουν πιο ευτυχισμένοι

Όσοι στολίζουν νωρίς για τα Χριστούγεννα νιώθουν πιο ευτυχισμένοι

Οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν: θέλετε να νιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα; Στολίστε το δέντρο σας νωρίτερα!

Ο Δεκέμβριος είναι σίγουρα ο πιο μαγικός μήνας του χρόνου, αλλά για όσους νιώθουν στρες και δεν μπορούν να περιμένουν, η καλύτερη λύση είναι να «φέρουν» τις γιορτές … λίγο νωρίτερα!

Πράγματι, έρευνες αποδεικνύουν ότι κερδίζουμε κάποιες εβδομάδες χαράς, εάν μέσα στην κατάθλιψη που προκαλεί ο χειμώνας (στο μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού), τοποθετήσουμε πολύχρωμα Χριστουγεννιάτικα στολίδια στο χώρο μας.

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή, που από τα παιδικά μας χρόνια έχει συνδεθεί με χαρά και ευτυχία, οπότε είναι πολύ εύκολο – δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα – να «ξυπνήσουμε» στους εαυτούς μας την ίδια διάθεση, έχοντας απλά … μεγαλύτερη διάρκεια!

Οι σχετικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, συχνά χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς (όπως π.χ. το στόλισμα καταστημάτων αρχές Νοεμβρίου ή οι πρώιμες τηλεοπτικές καμπάνιες για τις γιορτές), όμως έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στην ψυχολογία μας εάν «μεταμορφώσουμε» εορταστικά τον χώρο μας!

Τι περιμένετε; Τρέξτε να κατεβάσετε το δέντρο και τις μπάλες από το πατάρι!

Πηγή http://www.ogdoo.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee