την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Πώς να αντιμετωπίσετε τους κουτσομπόληδες στη δουλειά σας!

Πώς να αντιμετωπίσετε τους κουτσομπόληδες στη δουλειά σας!

Η Σάρα ήταν μια νέα μάνατζερ που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση: ένας από τους υπαλλήλους της ήταν ο κουτσομπόλης του γραφείου. Όπως γνώριζε σιγά σιγά την ομάδα της και να περνάει χρόνο με τον κάθε υπάλληλο χωριστά, η Σάρα παρατήρησε ότι ένα όνομα ερχόταν εμφανιζόταν συνέχεια και όχι με καλό τρόπο, όπως αναφέρει η Lisa Quast, σύμβουλος για θέματα εργασίας.

Η υπάλληλος στην οποία αναφέρονταν οι συνάδελφοί της, είχε κερδίσει τη φήμη της κουτσομπόλας και εκείνης που έκανε κριτική σε κάθε ενέργεια του πρώην μάνατζερ. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι η Σάρα δεν είχε γίνει μάρτυρας η ίδια της αρνητικής αυτής συμπεριφοράς. Όλα τα σχόλια προέρχονταν από άλλους υπαλλήλους, που προσπαθούσαν να την προειδοποιήσουν για την Τρέισι.

Αυτό άλλαξε τη μέρα που η Σάρα πέρασε μπροστά από το δωμάτιο με το φωτοτυπικό και άκουσε τυχαία έναν «εξάψαλμο» της Τρέισι. Στάθηκε έξω ακριβώς από την πόρτα και άκουγε χωρίς να κάνει θόρυβο, ενώ η Τρέισι κατέκρινε τις αλλαγές στη δουλειά που είχαν παρουσιαστεί κατά τη σύσκεψη του προσωπικού του τμήματος. Μάλιστα συνέχισε να ακούει, καθώς η Τρέισι μοιράστηκε τις απόψεις της για τη νέα μάνατζερ, οι οποίες φυσικά ήταν όλες αρνητικές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Forbes, αφού η Σάρα άκουσε την Τρέισι να εξαντλεί την επιχειρηματολογία της και τα σχόλιά της, μπήκε μέσα στο δωμάτιο. «Τρέισι θα ήθελα να σε δω στο γραφείο μου σε παρακαλώ» είπε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee