την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Πώς θα προσελκύσεις τον τύπο άνδρα που θέλεις!

Πώς θα προσελκύσεις τον τύπο άνδρα που θέλεις!

Αναζητάς μια σταθερή σχέση με έναν συγκεκριμένο τύπο άνδρα, αλλά τελικά καταλήγεις να βγαίνεις με το ακριβώς αντίθετο; Mήπως, για παράδειγμα, θέλεις έναν άνδρα περιπετειώδη και ελεύθερο πνεύμα, αλλά βγαίνεις ραντεβού με αγοραφοβικούς δικηγόρους; Γιατί τα χαρακτηριστικά των ανδρών που βγαίνεις στην πραγματική ζωή δεν συμπίπτουν με αυτό που ψάχνεις στ’αλήθεια σε έναν άνδρα; Οι experts των σχέσεων έχουν τις δικές τους απαντήσεις και το know-how για να προσελκύσεις τον τύπο του άνδρα που οραματίζεσαι για τον εαυτό σου.

Γίνε αυτό που ψάχνεις…

Πρώτα απ’όλα κάποια «σκληρά» νέα: Το πιθανότερο είναι ότι δεν ευθύνονται εκείνοι, αλλά εσύ. «Πιστεύω πως όταν ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο σε κάποιον, συνήθως, λείπει από τον ίδιο τον εαυτό μας», λέει η ψυχοθεραπεύτρια Tristan Coopersmith, MA, MFT. «Aν κάποιος δεν είναι οικονομικά άνετος, για παράδειγμα, ίσως είναι κάτι που θέλει να έχει ο υποψήφιος σύντροφός του και το βρίσκει ελκυστικό σε εκείνον».

Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό δεν έχει τόση σχέση με το τι έχεις στον τραπεζικό λογαριασμό σου, αλλά με το πώς «δουλεύεις» ώστε οι δικές σου αξίες να ευθυγραμμιστούν με αυτές που θέλεις να δεις σε έναν σύντροφο.

«Δεν μπορούμε να ζητάμε από κάποιον να είναι κάτι που εμείς δεν είμαστε» λέει. «Αν δίνεις σημασία στην οικονομική υπευθυνότητα, πρέπει να φέρεσαι κι εσύ ανάλογα» συμπληρώνει η Coopersmith. H Yvonne Thomas, PhD, ψυχολόγος που ειδικεύεται στις σχέσεις, συμφωνεί: «Έχοντας παρόμοιες αξίες με αυτές που αναζητάς σε έναν άνδρα, θα βοηθήσει ώστε να πυροδοτηθεί το ενδιαφέρον του ανθρώπου που θέλεις να βγεις ραντεβού» εξηγεί.

… ή προσάρμοσε τις προσδοκίες σου

Ο Greg Behrendt, συν-συγγραφέας του βιβλίου How To Keep Your Marriage From Sucking προσφέρει ακόμα μία οπτική. «Πιο σημαντικό από το να γίνεις ο τύπος του ανθρώπου που θέλεις να βγεις ραντεβού είναι να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου», λέει ο Behrendt.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: missbloom.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee