την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Το πρώτο φεστιβάλ πίτσας έρχεται στα Καλάβρυτα

Το πρώτο φεστιβάλ πίτσας έρχεται στα Καλάβρυτα

Το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Κάστρο live stage του Δήμου Καλαβρύτων υπάρχει πρόσκληση  για να απολαύσετε την πιο γευστική εμπειρία σε όλα τα είδη πίτσας όπως επίσης θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικά brands μπύρας και ποτών.
Όλα αυτά σε έναν χώρο 444 τετραγωνικών στο 2ο χιλιόμετρο Καλαβρύτων – Χιονοδρομικού που θα μετατραπεί σε ένα ξεχωριστό και άκρος απολαυστικό εργαστήριο παρασκευής πίτσας με πολλές παραλλαγές έχοντας βασικό στόχο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μοναδικές γεύσεις.
Για τον πρώτο χρόνο του φεστιβάλ πίτσας θα περιλαμβάνει θεματικά περίπτερα, γνωστούς chefs σε πρωτότυπα street food ιδέες,live cooking’s,work shop lives,pop up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά την διάρκεια του φεστιβάλ με ειδικά μενού όπως vegan και πολλες επιλογές για όλα τα γούστα.
Σε αυτό το φεστιβάλ το κοινό δεν είναι απλά θεατής άλλα παίρνει ενεργό ρόλο σε όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν και στις δυο μέρες εκθέτοντας απορίες αλλά και συμμετέχοντας με την παρουσία του.
Έτσι δημιουργείται μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ του κοινού και των εκθετών.

Παράλληλα θα υπάρχουν πολλές γευστικές αποκλειστικότητες καθώς και μπαρ με πολλές είδη μπύρας ποτών και αναψυκτικων.
Φυσικά δεν θα λείπει η μουσική επένδυση από πολλούς και γνωστούς ραδιοφωνικούς παράγωγους ,ζωντανά συγκροτήματα καθώς και dj set για τους επισκέπτες .

#Τιμές εισιτηρίων:Προπώληση:2,5€
Σημεία προπωλήσεις:
#Στα ταμεία του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

#Γενική είσοδος:5€   (Παιδιά εως 12ετων ΔΩΡΕΑΝ).

#ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ: (24 εκθετών) Διαστάσεις περιπτέρων 2,5×2,5 m

– Για πληροφορίες και συμμετοχές εκθετών θα μας βρείτε στo παρακάτω e-mail:kalavritapitsafest@gmail.com καθώς και στα τηλέφωνα:(6940558990-6985675660).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:My meeting production

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee