Διαβάζεις και ακούς www.thewebradio.gr

Αρχική / Προβλέψεις ζωδίων για σήμερα (20/5)

Προβλέψεις ζωδίων για σήμερα (20/5)

Κριός
Κοινωνικότητα, συναντήσεις και επαφές φέρνει η σημερινή μέρα με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Ο τρόπος επικοινωνίας σου στα εργασιακά διευκολύνει την προώθηση των σχεδίων σου. Καλά θα κάνεις να είσαι ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σου και να μην του δίνεις δικαιώματα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες καλύπτουν τα κενά της καρδιάς σου.

Ταύρος

Με τον Ήλιο να αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα των πόρων σου, της ασφάλειας και άνεσής σου. Αξιοποίησε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις. Με τον Ερμή σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Κρόνο βάλε φρένο στις υπερευαισθησίες σου, στις αρνητικές σκέψεις και την κριτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ελκυστική σου εμφάνιση προσθέτει θαυμαστές στην ατζέντα σου.

 

Δίδυμοι
Με τον Ήλιο να περνά στο δικό σου ζώδιο, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και πλέον μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου στα εργασιακά που σου υπενθυμίζει πως τα δύσκολα αρχίζουν να γίνονται παρελθόν. Τρυφερό και ερωτικό προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει επαναφέρει το χαμόγελό σου.

 

Καρκίνος
Καιρός να αφουγκραστείς και να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου με τον Ήλιο να περνά από σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων. Απόφυγε παιχνίδια ανταγωνισμού και εξουσίας στα εργασιακά και διατήρησε φιλικό και συνεργασιακό κλίμα. Μην εμπλέκεσαι σε παράλληλες καταστάσεις και μην δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τις σωστές επιλογές και μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις.

Λέων
Μπορείς και πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις συμβουλές και απόψεις φίλων και αγαπημένων σου προσώπων. Αν μοιραστείς μαζί τους, τους προβληματισμούς σου να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα και πιο δυνατή. Αξιοποίησε και εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά. Συζητήστε τα όσα νιώθετε πως δεν πηγαίνουν καλά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και βρείτε τις λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Παρθένος
Συνδύασε το συναίσθημα με την τετράγωνη λογική σου και να είσαι βέβαιη πως τα αποτελέσματα και η πορεία – εξέλιξη των πλάνων σου θα σε εντυπωσιάσει. Είναι η κατάλληλη μέρα για να διαπραγματευτείς εργασιακά θέματα, νέες προτάσεις και προκλήσεις. Κάνε μια έξτρα προσπάθεια προκειμένου να πείσεις τον ερωτικό σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός
Η ενέργειά σου ανεβαίνει καθώς και η αυτοπεποίθησή σου με τον Ήλιο να περνά στο αισιόδοξο και χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων. Βελτίωσε τις σχέσεις με συνεργάτες και δείξε τους τις προθέσεις σου για καλή και συναδελφική συνεργασία. Ο ερωτικός σύντροφός σου δεν σταματά να σου επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο την αγάπη και αφοσίωσή του. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και εξελίξεις φέρνει η μέρα.

 

Σκορπιός
Η αυτοπεποίθησή σου επανέρχεται και πλέον καταλαβαίνεις πως στέκεσαι ξανά στα πόδια σου. Οι σημερινές εξελίξεις σου επιβεβαιώνουν πως όλο το προηγούμενο διάστημα έκανες τις σωστές κινήσεις και επιλογές. Ενίσχυσε το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε με αυτοπεποίθηση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Τοξότης
Ο Ήλιος πλέον από το φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων, καθιστά ιδανικό το διάστημα για να ασχοληθείς με την κοινωνικότητά σου και να βελτιώσεις σχέσεις σου. Τα επαγγελματικά σχέδια και οι φιλοδοξίες σου αρχίζουν να αποδίδουν. Μπορείτε να ξεπεράσετε παλιά προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να τα συζητήσετε. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά και να αφήσεις το παρελθόν ουσιαστικά πίσω σου.

 

Αιγόκερως
Οργάνωσε τη μέρα σου σωστά έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και απόλαυση. Προχώρησε σε επαγγελματικές συνεργασίες και μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα ίσως και λίγο διαφορετικά. Μπορείς να περάσεις όμορφα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο κάτι μαγειρεύεται που έχει ενδιαφέρον. Μην το προσπερνάς.

 

Υδροχόος
Σήμερα εμπιστεύσου το σύμπαν στις υποθέσεις σου και λάβε τα δώρα του στις όποιες επιδιώξεις σου. Η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά καθώς και οι ιδέες σου μπορούν να κάνουν θαύματα. Απολαύστε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις και αναφορές στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, εκπλήξεις φέρνει η σημερινή μέρα από κάθε άποψη.

 

Ιχθείς
Σπίτι και οικογένεια σήμερα αποσπά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Ό,τι κι αν επιδιώξεις σήμερα στα εργασιακά θα στεφθεί από επιτυχία. Καιρός να αφήσετε πίσω τα όσα δυσάρεστα και τις διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου και να αγκαλιαστείτε. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση σου δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Πηγή http://www.tralala.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee