την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Σεξ για κάθε ηλικία!

Σεξ για κάθε ηλικία!

Το σεξ αποτελεί απόλαυση για όλες τις ηλικίες, αλλά καθώς το σώμα, ο οργανισμός και οι αντοχές διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία, έτσι και οι στάσεις προσαρμόζονται. Οι ηλικιακές ανάγκες αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες στάσεις και παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι καταλληλότερες.

1. Στα 20

Καθώς η ηλικία αυτή διακατέχεται από ενθουσιασμό, απειρία και ανυπομονησία, ενώ το «αίμα βράζει» που λέμε, συμβαίνει οι άντρες να τελειώνουν πρόωρα. Έτσι, η στάση με τη γυναίκα να βρίσκεται από πάνω, μπορεί να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερα αποτελέσματα.

3. Στα 40

Στην ηλικία αυτή οι άντρες είναι πολύ πιο έμπειροι και προτιμούν τις σεξουαλικές επαφές στις οποίες μπορούν να συνεννοούνται. Η ταχύτητα δεν βρίσκεται στις προτιμήσεις τους και προτιμούν στιγμές μεγαλύτερης απόλαυσης. Η στάση 69 μπορεί να τους δώσει αυτό που θέλουν.

4. Στα 50

Στην ηλικία ατή πολλοί είναι οι άντρες που αρχίζουν να έχουν προβλήματα στη στύση τους. Αν προτιμήσουν πιο παραδοσιακές στάσεις, όπως είναι για παράδειγμα το ιεραποστολικό, τότε τα πράγματα θα είναι σίγουρα ευκολότερα.

5. Στα 60

Η ηλικία αυτή χρειάζεται σωματική ηρεμία, ώστε να μπορέσει να αποδώσει και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η στάση «κουτάλι» θα μπορούσε να είναι η ιδανική στην περίπτωση αυτή.

Πηγή: mononews.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee