Διαβάζεις και ακούς www.thewebradio.gr

Αρχική / Τελετή Έναρξης Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020

Τελετή Έναρξης Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020 στις 5 μ.μ. – 7:30 μ.μ

Η γιορτή στο θέατρο της Ήλιδας (στις 5.00 μ.μ.) θα περιλαμβάνει συναυλία, δρώμενα από τοπικά σχολεία, φιλέματα από τη Συμπολιτεία Ολυμπίας, τοπικούς συλλόγους κ.α..
Μαθητές του αγώνα των 2χλμ στην Ήλιδα και αθλητές του ΑΣΑΕΔ (που θα τρέξουν από το Αγραπιδοχώρι στην Ήλιδα) θα βραβευθούν με αναμνηστικά πήλινα μετάλλια του δίσκου της Εκεχειρίας, φτιαγμένα από τον γλύπτη Γεωργιος Ρουσσης, αναμνηστικά t-shirt, έπαινο κ.α.
Επίσημη καλεσμένη, η οποία θα λάβει μέρος και την επόμενη ημέρα στον «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020», είναι η κα ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ, πρέσβειρα του #BEACTIVE, Παγκοσμιονίκης στο TAEKWONDO, προπονήτρια της εθνικής ομάδας TAEKWONDO Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Θα ακολουθήσει συναυλία από τους Passepartout AcoustiCand FullBand.
Οι δρομείς του “Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020” που θα λάβουν μέρος την επόμενη μέρα στον αγώνα θα μπορούν να προμηθευτούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το νούμερό τους και τη μπλούζα τους.
Στο χώρο θα λειτουργήσουν και εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους.

Η υποδοχή των παιδιών του αγώνα θα γίνει στις 4:30.
Η υποδοχή των δρομέων του ΑΣΑΕΔ θα γίνει στις 4:50
.
Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει, οι εκδηλώσεις της Τελετής Έναρξης θα πραγματοποιηθούν στον κλειστό Πολυχώρο Πολιτισμού στην Αμαλιάδα, όπως και το 2019.

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee