την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / «Το 3ο Καρναβάλι Βαρθολομιού θα αφήσει εποχή!»

«Το 3ο Καρναβάλι Βαρθολομιού θα αφήσει εποχή!»

Πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης παρέλασης και των καρναβαλικών εκδηλώσεων
Πιστός στο ραντεβού του και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Βαρθολομιού διοργανώνει το 3ο Καρναβάλι Βαρθολομιού, την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου. Με οδηγό τις προηγούμενες δυο διοργανώσεις όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς έτσι ώστε την Καθαρά Δευτέρα να παρουσιάσουν ένα άψογο και εντυπωσιακό καρναβαλικό γεγονός.
Για το εντυπωσιακό καρναβάλι που ετοιμάζεται μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού κ. Χρήστος Ντόλας, τονίζοντας: «Καθαρά Δευτέρα και φέτος το ραντεβού μας ανανεώνεται και για το 2020. Στις 2 Μαρτίου καλούμε όλο τον κόσμο να διασκεδάσει μαζί μας. Θα υπάρξει ένα τεράστιο καρναβαλικό γεγονός. Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι ξανά μπροστάρης για τρίτη συνεχόμενη φορά. Την πρώτη φορά το κάναμε τελείως μόνοι μας, τώρα όμως έχουμε και συνδιοργανωτές, ανθρώπους που μας πιστεύουν, τον Δήμο μας και πολλούς εθελοντές. Πιστεύω πως το φετινό καρναβάλι του Βαρθολομιού θα αφήσει εποχή και θα συζητηθεί πάρα πολύ.
Θα έχουμε πάρα πολλά γκρουπ φέτος, καθώς θα έχουμε συμμετοχές και εκτός Δήμου Πηνειού, που θα στηρίξουν το Καρναβάλι μας. Αυτός ήταν και ο στόχος μας από την αρχή. Υπολογίζω να έχουμε συμμετοχή πάνω από 1.200 άτομα στο φετινό καρναβάλι. Μέχρι στιγμής έχουμε 9 γκρουπ και περιμένουμε και άλλα ακόμη.
Για τα άρματα εργάζεται πάρα πολύς κόσμος και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο. Έχουμε μέχρι στιγμής κατασκευάσει 12 μεγάλα άρματα, αλλά όποιο γκρουπ επιθυμεί μπορεί να φέρει και το δικό του.
Φυσικά το Καρναβάλι μας δεν θα είναι μόνο η μεγάλη παρέλαση, αλλά θα υπάρξουν πολλές καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από τις 15 Φεβρουαρίου. Θέλουμε να αναδείξουμε τα τοπικά μας έθιμα. Ουσιαστικά έχουμε κάνει αναβίωση του καρναβαλιού. Υπήρχαν κάποια παλιά έθιμα όπως ήταν η τραμπάλα με τις φωτιές το γαϊτανάκι, οι γεννιτσαραίοι και θέλουμε να αναδείξουμε και αυτά με έναν σύγχρονο, δικό μας τρόπο».
Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee