www.thewebradio.gr τον ακούς και το διαβάζεις

Αρχική / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/4)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/4)

Κριός
Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα φέρνει σε προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πλανητικό σκηνικό συν τα όσα συμβαίνουν γύρω μας ενισχύουν την ανάγκη σου για επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επαναφορά της καθημερινότητας στα εργασιακά σταδιακά επανέρχεται κι έτσι θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία και το πείσμα σου, ώστε να καταφέρεις να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Το καλό κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις επικρατεί και σου δίνει τη δυνατότητα να νιώθεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, με την όποια επικοινωνία σου καταφέρνεις να γοητεύεις.

Ταύρος
Η επαναφορά στην καθημερινότητα, αν και διαφορετική ακόμα, δεν μπορώ να πω πως σε βρίσκει και στα καλύτερά σου. Βέβαια το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο σου προκαλεί και τις αναλαμπές αισιοδοξίας. Τα σχέδια και οι επιθυμία σου για αλλαγές στα εργασιακά βρίσκουν χώρο βελτίωσης. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αναζωπυρώνεται αρκεί να συγκρατήσεις τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμοι
Οι άμεση προτεραιότητά σου συνεχίζει να είναι η ουσιαστική επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους για αυτό και περνάς ουσιαστικό χρόνο μαζί τους. Απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά επαναφέρουν κατά κάποιο τρόπο την αισιοδοξία σου. Συνεχίζεις να ονειρεύεσαι, να βάζεις στόχους και να επιθυμείς. Μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο φλερτ και πιθανά με άτομο που γνωρίζεις δίνει χρώμα στη καθημερινότητα, αλλά και στη ζωή σου.

 

Καρκίνος
Σήμερα σε απασχολεί η εικόνα και το κοινωνικό σου προφίλ, για αυτό και επιδιώκεις επαφές και επικοινωνίες με τα άτομα που θεωρείς σημαντικά στη ζωή σου. Οι επιδόσεις και οι ιδέες σου στα εργασιακά σε κάνουν να νιώθεις ικανοποιημένη με τον εαυτό σου. Ο σύντροφός σου με τις πράξεις και την εκφραστικότητά του σε επιβεβαιώνει συναισθηματικά και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε με διακριτικότητα και μην εκτίθεσαι.

 

Λέων
Ευχάριστη, θετική και αρκετά τυχερή προβλέπεται η σημερινή μέρα σου, για αυτό ενίσχυσε την ψυχολογία σου και εκμεταλλεύσου την όσο περισσότερο μπορείς και σου επιτρέπεται. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα επαγγελματικά και δώσε λύσεις όχι μόνο στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους. Βρες τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις τη μιζέρια να σε παρασύρει. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές εξελίξεις και γνωριμίες προβλέπονται στη συναισθηματική σου ζωή.

 

Παρθένος
Η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και πραγματικά να μεταμορφωθείς. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, που παρόλες τις συνθήκες που επικρατούν, δεν λείπουν και ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια μπροστά σου. Διατήρησε τις καλές συνεργασιακές και συναδελφικές σχέσεις σου και μην παρασύρεσαι από την ανασφάλεια που επικρατεί γύρω σου. Ζήλια και κτητικότητα μην επιτρέψεις να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.Εσύ που είσαι μόνη, ένα κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να εκδηλώνει ενδιαφέρον για σένα.

 

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα ευνοεί τον τομέα της συνεργασίας και μπορεί να σου προσφέρει ένα ωραίο μικρό παράθυρο σε αυτό που συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, ώστε να μπορείς να δεις τι ακριβώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα εργασιακά. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, όμως θα πρέπει να του το δείχνεις πιο συχνά με πράξεις και λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να καλύψει τα κενά της μοναξιάς σου αρχίσει να εξωτερικεύεται περισσότερο.

 

Σκορπιός
Ξεκινάς τη μέρα σου με μια έντονη επιθυμία να φροντίσεις τον εαυτό σου και να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Καθώς όμως περνούν οι ώρες με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις λεπτομέρειες και να φροντίσεις τη διεκπεραίωση των εργασιακών εκκρεμοτήτων σου. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις το χάος ή τη σύγχυση στη ζωή ανθρώπων που αγαπάς.Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου χαρακτηρίζεται ιδανική, μιας και διατίθεται να σου κάνει όλα τα χατίρια. Εσύ που είσαι μόνη, καταφέρνεις -όπως πάντα άλλωστε- να γίνεσαι το επίκεντρο και να γοητεύεις τους πάντες.

 

Τοξότης
Είναι μια φυσική στιγμή για την αγκυροβόληση και τη φωλιά σε ψυχολογικό επίπεδο, αν και μπορεί να υπάρχει κάποια υπερβολική προσκόλληση στο γνώριμο και σύνηθες. Καθώς οι ώρες προχωρούν οι αντιλήψεις σου επηρεάζονται λιγότερο από φόβους και ανασφάλειες. Μπορείς να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους αρκεί να κινηθείς μεθοδευμένα. Μια τάση απομόνωσης ή απομάκρυνσης από τον ερωτικό σύντροφό σου τον κάνει να ανησυχεί και να φοβάται να σε πλησιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματισμοί σου που έρχονται σήμερα στην επιφάνεια ίσως σου δημιουργήσουν μια μελαγχολία και μια νοσταλγία  του παρελθόντος.

 

Αιγόκερως
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει πολυάσχολα μπορείς να επωφεληθείς σημαντικά από τον συντονισμό και την εύρεση κάποιου χρόνου για τον εαυτό σου. Η Σελήνη υποδεικνύει την ανάγκη για περισσότερο συναισθηματικό χώρο και απελευθέρωση από τις πιέσεις. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου και να επωφεληθείς από αυτήν στα εργασιακά. Επιδίωξε τις συζητήσεις γύρω από τα προβληματικά σημεία της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρχει σήμερα μια πραγματική επιθυμία από μέρους σου να διατηρήσεις τα πράγματα απλά, όμως οι άνθρωποι στη ζωή σου ή και η ίδια η ζωή, σε τραβούν σε δράματα. Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις τα σημεία ή τα πρόσωπα  που είσαι ιδιαίτερα προσκολλημένη και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί και σε συμφέρει. Παίρνεις νέες πληροφορίες στα εργασιακά που εξυπηρετούν τα μελλοντικά σχέδια σου. Η κτητική σου διάθεση και συμπεριφορά απέναντι στο ερωτικό σύντροφό σου δεν του αποδεικνύει τα έντονα συναισθήματα σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα παιχνίδια του φλερτ και του έρωτα σε έχουν κουράσει γι’ αυτό και εστιάζεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και πλήρης.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου για ένα μέρος της ημέρας και έχεις έντονη την ανάγκη να συνδεθείς συναισθηματικά με τους ανθρώπους γύρω σου. Αργότερα, οι συναισθηματικές ανάγκες σου υποχωρούν κι έτσι λειτουργείς καλύτερα στα εργασιακά. Είναι επίσης ένας καλός χρόνος για την εύρεση λύσεων και απαντήσεων σε επιχειρηματικά ή οικονομικά θέματα και προβλήματα. Έκφρασε ερωτικά το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και όχι με καταπίεση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή μιας και άλλα δείχνουν και άλλα είναι.

πηγή https://www.tlife.gr/

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee