την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/9)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/9)

Κριός
Ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα το πρωί και μπορεί να δημιουργήσει μια απογοήτευση ή ένα εμπόδιο. Ωστόσο οι καθυστερήσεις ή οι επιβραδύνσεις μπορεί να οδηγήσουν σε χρήσιμες αλλαγές και βελτιώσεις. Διατήρησε το καλό σου προφίλ στα εργασιακά και απόφυγε εντάσεις. Επίλεξε ουδέτερες συζητήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου και απόφυγε εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά τις δεσμεύσεις

Ταύρος
Ενώ οι συζητήσεις σήμερα μπορεί να ανοίξουν κρίσιμα θέματα, οι εντάσεις, η υπερβολική σκέψη και η ανάλυση καλό θα ήταν να αποφευχθούν. Το τετράγωνο του Ερμή μα τον Κρόνο μπορεί να σου υπενθυμίσει την αρνητική πλευρά ενός σχεδίου, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και τους φόβους σου. Μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το πιθανό φλερτ στον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα

Δίδυμοι
Ένα απογοητευτικό σχόλιο σήμερα νωρίς το πρωί μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση όμως μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα σημεία που έκανες το λάθος. Προστάτευσε την καλή εικόνα και το προφίλ σου στα εργασιακά. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και κατανόησε τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ χωρίς να εκτίθεσαι και να κακοχαρακτηρίζεσαι.

 

Καρκίνος
Με το τετράγωνο σήμερα του Ερμή με τον Κρόνο κάποιες καθυστερήσεις ή μια μικρή απώλεια του έλεγχου στις υποθέσεις σου είναι ένα πιθανό σενάριο. Ακόμα κι αν είναι απογοητευτικά μπορεί να είναι και εποικοδομητικά, για αυτό χειρίσου τα με ψυχραιμία. Απόφυγε τις εντάσεις με συναδέλφους και διατήρησε τις ισορροπίες. Αντιμετώπισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου με ωριμότητα και σοβαρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση σε απασχολεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

 

Λέων
Ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να προκαλέσει μια απογοήτευση. Ωστόσο οι αλλαγές λόγω αυτού μπορεί να βελτιώσουν τη θέση σου μακροπρόθεσμα. Οι σχέσεις με συναδέλφους χρειάζονται προσοχή προκειμένου να έχεις τη στήριξη και υποστήριξή τους. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι ενεργειακά σε καταστάσεις αδιέξοδες.

 

Παρθένος
Το τετράγωνο σήμερα του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αποθαρρυμένη ή αποκλεισμένη. Οι εντάσεις μπορεί να περιστρέφονται γύρω από αξίες ή προσεγγίσεις. Η τάση σου να υπεραναλύεις τα γεγονότα στα εργασιακά είναι εμπόδιο στις επιδώσεις σου. Ζήλιες, γκρίνιες και κτητικότητα από πλευράς σου διαταράσσουν τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μην ονειροβατείς.

 

Ζυγός
Οι ενέργειες σήμερα είναι λίγο τεταμένες και σου δημιουργούν εκνευρισμό καθώς και μια έλλειψη συγκέντρωσης. Ιδιαίτερα πιεστικό είναι το κλίμα στα εργασιακά για αυτό κινήσου δυναμικά και περιόρισε το άγχος. Μια είδηση ή πληροφορία σε επηρεάζουν αρνητικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ κρατώντας όμως μικρό καλάθι για όλα αυτά που σου υπόσχονται.

 

Σκορπιός
Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα το πρωί είναι προσωρινά ευκολότερο να δεις τα μειονεκτήματα μια κατάστασης. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις μιας και βρίσκεσαι με μια φάση έντονης ανυπομονησίας. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από κακοτοπιές και καλοθελητές. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

 

Τοξότης
Μια προσωρινή έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου ή και τους άλλους σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες αρνητικές σκέψεις, για αυτό απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αποφάσεις. Επικεντρώσου περισσότερο στα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μην γίνεσαι επικριτική και σκληρή απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκου τις συμβουλές των φίλων σου και συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε πιθανές νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως
Κάποια ψυχική ένταση φαίνεται να σου δημιουργεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα το πρωί. Μέσα από συγκρούσεις ή απογοητεύσεις μπορείς να εντοπίσεις ή να προσδιορίσεις τρόπους με τους οποίους έχεις περιορίσει άθελα την πρόοδο σου. Τα πρακτικά και καθημερινά προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφό σου έχουν απομονώσει το πάθος και το συναίσθημα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια ή καθυστερήσεις και είναι προτιμότερο να διατηρήσεις την αίσθηση του χιούμορ σου. Απόφυγε τις αποφάσεις και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά. Περιόρισε τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ανάλαφρα θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και άφθονο φλερτ προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Ιχθείς
Προς το παρόν οι μέτριες φιλοδοξίες φαίνονται αποτελεσματικότερες και η επιβράδυνση για την επίλυση προβλημάτων έχει νόημα. Μια θαμμένη απογοήτευση ίσως έρθει στην επιφάνεια και να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση. Τακτοποίησε εργασιακές εκκρεμότητες και μην τις αναβάλεις. Προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου με εντελώς λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, η ακαταμάχητη γοητεία σου κάνει θαύματα

Πηγή http://www.tlife.gr

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee