www.thewebradio.gr και την άκουσες

Αρχική / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/4)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/4)

Κριός
Καλά θα κάνεις σήμερα να ελέγξεις τον εκνευρισμό και την αυστηρή κριτική που ασκείς στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να διατηρήσεις σε καλό επίπεδο τις σχέσεις σου. Απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες επιλογές.

Ταύρος
Σήμερα με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου, μιας και θα σημειωθούν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Έλεγξε επίσης τον παρορμητισμό σου και μην δημιουργείς εντάσεις. Λειτούργησε με τη λογική τόσο στα εργασιακά όσο και στα συναισθηματικά σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να μην κάνεις κάποια κίνηση, μιας και μπορεί να έχεις το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Δίδυμοι
Η παρουσία του κυβερνήτη σου στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο φαίνεται να σε ρίχνει λιγάκι ψυχολογικά και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Πάρε το χρόνο σου και μην πιέζεσαι περισσότερο. Αν κάποια πράγματα στα εργασιακά δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τον εαυτό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε μια καλή ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην λειτουργείς επιπόλαια και μη διεκδικείς με λάθος τρόπο το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος
Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου σήμερα σου εφιστά την προσοχή στα όσα λες και ακούς. Εύκολα θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν τα λόγια σου και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αποκαλύψεις στα εργασιακά δημιουργούν επίσης ένταση την οποία θα πρέπει να προσέξεις. Μην ξεσπάς τα νεύρα σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για σένα, μην τα προσπερνάς.

 

Λέων
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ενέργειά σου σήμερα για αυτό και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Αυτό που θα πρέπει λίγο να προσέξεις είναι ο τρόπος επικοινωνίας σου. Μην μπλέκεις  συναισθηματισμούς στα εργασιακά. Μην ξεχνάς  πως οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας κοιτά τα δικά του συμφέροντα. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις  δεν μπορεί να αφήσει το σύντροφο σου αδιάφορο. Ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, κοιτάξου καλύτερα στον καθρέφτη σου και αναλογίσου το ποιος θα μπορούσε άραγε να σου αντισταθεί.

 

Παρθένος
Οι αμυντικές απαντήσεις και κινήσεις σήμερα όχι μόνο δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αντίθετα θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ηρέμησε τις ανασφάλειες και ανησυχίες σου και κρίνε αντικειμενικά τα γεγονότα. Μπορεί κάποιες νέες εργασιακές προτάσεις να φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικές, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και επιλεκτική με τις δεσμεύσεις σου. Ασχολήσου με το σπίτι, την οικογένεια και το σύντροφό σου απόψε και πέρασε  όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, η ενασχόληση και η τακτοποίηση των προσωπικών σου χώρων, της ντουλάπας σου, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Ζυγός
Έλεγξε την τάση σου σήμερα να παρερμηνεύεις όλα αυτά που ακούς και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν απαντήσεις. Μην αφήνεις την προσοχή σου να αποσπάται από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου στα εργασιακά. Μείνε πιστή και αφοσιωμένη σε αυτά που μέχρι χθες σε γέμιζαν αισιοδοξία και δύναμη. Διατύπωσε με σαφήνεια τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο σύντροφό σου και μην τον μπερδεύεις περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη,  φρόντισε να απαλλαγείς  απ’ τη συντροφιά και συναναστροφή σου με απαισιόδοξους ανθρώπους.

 

Σκορπιός
Απέφυγε σήμερα τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Λίγο η ψυχολογία σου -που δεν είναι και στα καλύτερά της, λίγο η ασυνεννοησία που επικρατεί γύρω σου, σου δημιουργούν σύγχυση. Μην εξουθενώνεις τον εαυτό σου και μην διακινδυνεύεις την υγεία σου με την τόση δουλειά. Ρίξε λιγάκι τους τόνους και ξεκουράσου. Η κατανόηση που δείχνεις στον ερωτικό σύντροφό σου, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες καταστάσεις και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

 

Τοξότης
Καιρός να εγκωμιάσεις τον εαυτό σου για τα όσα έχεις ξεπεράσει και καταφέρει μέχρι σήμερα και να σταματήσεις  την αυστηρή, κακή κριτική. Άλλωστε οι εξελίξεις μέρα με τη μέρα αποδεικνύουν περίτρανα πως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο. Οι συναισθηματισμοί σου δημιουργούν αναποφασιστικότητα και διλήμματα στα εργασιακά. Φρόντισε  για τα δικά σου συμφέροντα και όχι των άλλων. Μετά από μια καταιγίδα έρχεται και η ηλιοφάνεια, έτσι και στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου από το καλό κλίμα και την καλή σου διάθεση και φρόντισε να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

Αιγόκερως
Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου για λίγη χαλάρωση και ξεκούραση και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Θα λάβεις πραγματική ικανοποίηση και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου αν μείνεις  λίγο περισσότερο σπίτι και ασχοληθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν δεν λάβεις θετικά σχόλια στα εργασιακά μην απογοητεύεσαι . Να ξέρεις  μόνο, πως έχεις καταπλήξει και εντυπωσιάσει με τις δυνατότητές σου και κάτι καλό μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σου. Ανοίξου περισσότερο στο σύντροφό σου προκειμένου να εισπράξεις και έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι τόσο ανυπόμονη. Η τύχη είναι με το μέρος σου και προετοιμάζει κάτι καλό για εσένα.

 

Υδροχόος
Παράμεινε σταθερή στους στόχους και τις απόψεις σου και μην κάνεις το χατίρι αυτών που θέλουν να σε αποσυντονίσουν και να επωφεληθούν από τις ιδέες σου. Κέρδισε την εμπιστοσύνη συνεργατών και ανώτερων σου στα εργασιακά. Δείξε το δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες σου. Προσκλήσεις και εκπλήξεις σε περιμένουν απόψε από το σύντροφο σου. Άδειασε  λοιπόν το μυαλό σου από ότι σε βασανίζει και απόλαυσε  τη βραδιά αποφεύγοντας περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξαφνιαστείς  αν κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου ζητήσει μια ακόμα ευκαιρία.

 

Ιχθείς
Δεν έχεις ακόμα μια πλήρη εικόνα για τις εργασιακές επιδιώξεις και κινήσεις σου για αυτό καλύτερα να περιμένεις  πριν καταλήξεις σε αποφάσεις και οριστικοποιήσεις νέων συμφωνιών. Βρες εναλλακτικές λύσεις στα όσα δημιουργούν προβλήματα και διαφωνίες με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και απόλαυσε  νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ.

πηγή https://www.tlife.gr/

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee