www.thewebradio.gr και την άκουσες

Αρχική / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/4)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/4)

Κριός
Μάθε να δίνεις στους άλλους αυτά που θέλεις να σου δίνουν. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τις φιλίες σου, να αντιμετωπίσεις κοινωνικές υποθέσεις πιο ξεκάθαρα ίσως και λίγο πιο αυστηρά. Προσπάθησε να κατευνάσεις το άγχος σου στα εργασιακά και εμπιστεύσου τον εαυτό αλλά και το ένστικτό σου. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επίλεξε ευχάριστους, έμπιστους και θετικούς ανθρώπους για να περάσεις τη βραδιά σου.

Ταύρος
Θα επανεξετάσεις την επαγγελματική σου στάση και τις ευθύνες σου. Είναι  μια εποχή που θα λάβεις την αναγνώριση για την οποία έχεις δουλέψει σκληρά και είναι θέμα χρόνου να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου και απόψε αφιέρωσέ του ποιοτικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, αν και διανύεις μια πολύ καλή εποχή για τη συναισθηματική σου ζωή, τα όσα συμβαίνουν γύρω μας σε αναγκάζουν να είσαι προσεκτική στις όποιες επαφές σου.

 

Δίδυμοι
Η αξιόπιστη σχέση σου με την πραγματικότητα και η σταθερή πλέον θέση σου απέναντι στις προτεραιότητές σου, σου δίνει δύναμη. Μιας και οι συνθήκες το επιβάλλουν, οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά απόψε με τον ερωτικό σου σύντροφο και μείνετε τα δύο σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάλυψε προς το παρόν τις ανάγκες σου με λίγους, καλούς και εκλεκτούς φίλους.

 

Καρκίνος
Οι αξίες σου αναγνωρίζονται. Όσο τουλάχιστον σου επιτρέπεται με τις τρέχουσες συνθήκες μπορείς να διαπραγματευτείς νέες εργασιακές προτάσεις και συμφωνίες. Η σωστή και ουσιαστική επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου θα φέρει λύσεις και θα απαλλάξει και τους δύο από ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις ειδήσεις και νέα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων
Έχεις την ευκαιρία και τη δυνατότητα να βελτιώσεις ουσιαστικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους δείχνοντας κατανόηση κάποιες φορές και αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Η συντροφικότητα και η τρυφερότητα υπερτερούν και επισκιάζουν τους φόβους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα.

 

Παρθένος
Οι τομείς που ευνοούνται είναι εκείνοι της εργασίας, της καθημερινότητας, της υγεία. Τα προγράμματα αυτοβελτίωσης και φροντίδας θα σου κάνουν καλό αν τα βάλεις στο πλάνο σου. Αυτήν την περίοδο ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου για αυτό μπορεί να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ έστω και μέσω διαδικτύου.

 

Ζυγός
Οι επαγγελματικές σου δυνατότητες διακρίνονται και ανταμείβονται έστω και με αργούς ρυθμούς. Μην εκμεταλλεύεσαι την προσφορά και τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται κι έτσι μπορείς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός
Αναζητάς σήμερα την ασφάλεια, την αρμονία και τη ζεστασιά του σπιτιού σου αλλά και τη συντροφιά και το ενδιαφέρον αγαπημένων προσώπων. Με λίγη υπομονή θα καταφέρεις να διασφαλίσεις στον εαυτό σου την επαγγελματική επιτυχία που επιδιώκεις. Δικαιολόγησε την γκρίνια και τη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου και μην δίνεις έκταση. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση και μια προσέγγιση ανεβάζει την ψυχολογία σου.

 

Τοξότης
Η ανάγκη σου για βαθύτερες συνομιλίες και κάποια ανυπομονησία για περισσότερες επιφανειακές συνδέσεις και θέματα σου αποσπούν την προσοχή. Καιρός είναι τώρα, που έχεις απομονωθεί με τον ερωτικό σύντροφό σου, να δεις και να αντιμετωπίσεις  με μεγαλύτερη σοβαρότητα τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα προσαρμοσμένες στις υπάρχουσες συνθήκες και μη μελαγχολείς.

 

Αιγόκερως
Είναι μια φάση που κάνεις την αποτίμησή σου. Μετράς την αποτελεσματικότητά σου, την αυτοεκτίμηση, τα οικονομικά σου. Μένουμε σπίτι και είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάνε κάτι γλυκό. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο φαίνεται να σου εμπνέει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι έστω και εξ’ αποστάσεως.

 

Υδροχόος
Η ένταση που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο λόγω των συνθηκών και όχι από παγίδες του πλανητικού σκηνικού, χρειάζεται προσοχή. Μην λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και λάβε υπόψη σου και τη δική του ψυχολογία που δεν είναι και η καλύτερη. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες και μην διακινδυνεύεις τις ισορροπίες σου.

 

Ιχθείς
Περισυλλογή, πνευματική ανανέωση και μεγαλύτερη προσοχή στην ψυχική και συναισθηματική υγεία σου, ζητάει αυτή η φάση. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Μικρά ανόητα μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να διαταράξουν τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μη σταματάς να ονειρεύεσαι.

πηγή https://www.tlife.gr/

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee