Διαβάζεις και ακούς www.thewebradio.gr

Αρχική / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/5)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/5)

Κριός
Με τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού βάλε φρένο στην καχυποψία σου και φρόντισε να εμπιστευτείς και να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση σε κάνει τολμηρή με εργασιακές αποφάσεις. Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σου επιτρέπει και σε παροτρύνει να ανοιχτείς συναισθηματικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση επανέρχεται.

Ταύρος
Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε παροτρύνει στο να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο σε δικά σου πρόσωπα και να βάλεις για λίγο στην άκρη κοινωνικότητα και καταστάσεις που σε αγχώνουν. Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου στα εργασιακά, πάρε πρωτοβουλίες και κυνήγησε τα όνειρά σου. Νεύρα και κόντρες με τον ερωτικό σύντροφό σου απόφυγέ τα και μην παρασύρεσαι -λόγω της Πανσελήνου- σε αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Δίδυμοι
Καλά θα κάνεις σήμερα να εμπιστευτείς το ένστικτο και την εμπειρία σου στις υποθέσεις σου για καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά θα διαπιστώσεις πως εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά.Ένας πλατωνικός έρωτα αρχίζει να αποκτά νόημα.

 

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργικότητά σου. Έχεις όραμα και σχέδια για τα επαγγελματικά που πρέπει να πιστέψεις, να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις με κάθε τρόπο. Ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου προβλέπονται για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική μέχρι χθες σχέση σου αλλάζει μορφή.

 

Λέων
Από τη μια σήμερα με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα θέλεις να προχωρήσεις μπροστά και από την άλλη η πραγματοποίηση της Πανσελήνου φέρνει στο νου σου δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος που σου κόβουν λίγο τα φτερά. Βρες τις ισορροπίες σου και αντιμετώπισε δυναμικά εργασιακές υποθέσεις σου. Λογική και συναίσθημα δεν είναι εύκολο να συνδυαστούν για αυτό απόψε προτίμησε να  ακολουθήσεις το συναίσθημα και να φτιάξεις  την ανάλογη ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου μπορεί να κάνει θαύματα.

Παρθένος
Αρκετά ευνοϊκή χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους λόγω της Πανσελήνου. Τόλμησε και εφάρμοσε τις ιδέες σου στα εργασιακά προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες για να περάσετε όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μετά από τον εγκλεισμό που περάσαμε το φλερτ επανέρχεται στη ζωή σου.

 

Ζυγός
Η αυξημένη διορατικότητα σου σήμερα σε συνδυασμό με το εύστροφο μυαλό σου κάνουν θαύματα. Δώσε έξυπνες λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν και προώθησε τα σχέδιά σου. Η επικοινωνία με συναδέλφους βοηθά στον να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε ζήλιες και καχυποψίες. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και να είσαι βέβαιη πως θα σαγηνεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός
Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιό σου πραγματοποιείται στις 13’’45 κλείνοντας παλιές υποθέσεις σου και σηματοδοτώντας  μια περίοδο ευκαιριών. Για αυτό εμπιστεύσου τις ικανότητές σου και την προετοιμασία που έχεις κάνει στα εργασιακά και άσε τις υποθέσεις σου απλά να εξελιχθούν. Κάτω από το φως του φεγγαριού όλα μοιάζουν μαγικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

 

Τοξότης
Η μέρα είναι κατάλληλη για να φροντίσεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Μια ανανέωση θα βοηθήσει την ψυχολογία σου και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία στα εργασιακά έστω και αν χρειαστεί να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Έντονο πάθος προβλέπεται απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κρυμμένοι θαυμαστές σου αποκαλύπτονται.

 

Αιγόκερως
Μια από τις τυχερότερες μέρες της εβδομάδας χαρακτηρίζεται η σημερινή με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, ωστόσο μια ένταση που προκαλεί η Πανσέληνος μπορείς να την αντιμετωπίσεις και να την καταλαγιάσεις. Έχεις κερδίσει συμμάχους στα εργασιακά που θα πρέπει να διατηρήσεις. Συναισθηματική πληρότητα, σε γεμίζει ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν και το πλανητικό σκηνικό σου προετοιμάζουν εκπλήξεις.

 

Υδροχόος
Συναισθηματικά γενναιόδωροι φαίνεται να είναι οι γύρω σου σήμερα και κυρίως αυτοί που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι εργασιακές εξελίξεις ευνοούν τα σχέδιά σου και ικανοποιούν την ανάγκη σου για επιτυχία. Πρόσθεσε τις μαγικές πινελιές για να κάνεις ιδανική τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παρελθόν σου επανέρχεται.

 

Ιχθείς
Η επικοινωνιακή σου δυνατότητα σήμερα ενισχύεται και σου εξασφαλίζει επιτυχία στις υποθέσεις σου, κυρίως τις εργασιακές. Κλείσε παλιές εκκρεμότητες και διεύρυνε την κοινωνικότητά σου. Στιγμές πάθους, ρομαντισμού και απόλυτης αφοσίωσης,  σου χαρίζει ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα τηλέφωνο, ή μια είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ανεβάζει τη διάθεσή σου και επαναφέρει την ανάγκη σου για συντροφικότητα και έρωτα.

πηγή https://www.tlife.gr/

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee