την άκουσες με τα 4 … thewebradio.gr 

Αρχική / Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/10)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/10)

Κριός
Σήμερα πιθανά να νιώσεις μια πίεση προκειμένου να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, καθώς ένα παλιό πρόβλημα επανεμφανίζεται. Ο οπισθοδρομικός Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί και μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα. Κάνε το καλύτερο δυνατόν για να αντιδράσεις με ήρεμο και πρακτικό τρόπο. Για κάποιο λόγο η ασφάλεια της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου κλονίζεται. Εσύ που είσαι μόνη, πρέπει να δείξεις ωριμότητα απέναντι σε μια νέα γνωριμία.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξει περισσότερη ανήσυχη ενέργεια σήμερα για να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου το πρώτο μισό της ημέρας, ενώ κατόπιν και όσο περνούν οι ώρες χαλαρώνεις. Μια διαφορά απόψεων μπορεί να σε ενοχλήσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε κυρίως στα εργασιακά. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση η οποία προσωρινά σου δημιουργεί ανασφάλεια, δεν χρειάζεται να οδηγηθείς σε λανθασμένες ενέργειες με τόση βιασύνη. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Δίδυμοι
Οι επικοινωνίες σήμερα τείνουν να στρέφουν την προσοχή σου στα βαθύτερα ζητήματα ή αναζητήσεις σου. ‘Ισως είναι καιρός να απαλλαγείς από μια συνήθεια που απλώς δεν σε βοηθάει αλλά είναι απλή. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη νηφαλιότητά σου προκειμένου να αποφύγεις κοντόφθαλμες αποφάσεις. Άθελά σου η συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου γίνεται προκλητική. Εσύ που είσαι μόνη, συζήτησε με κάποιο έμπιστο σου άτομο τα όσα σε απασχολούν.

Καρκίνος
Ίσως σήμερα να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια διαπραγμάτευση που άθελά σου να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητική και να προκαλέσεις συγκρούσεις. Η ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεων πιθανά να φέρει τους φόβους σου στην επιφάνεια. Οι εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να μην είναι αυτές που περίμενες, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Γεφύρωσε τις συναισθηματικές αποστάσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι στα ίδια λάθη που στο παρελθόν σε πλήγωσαν.

Λέων
Κάνε ό,τι μπορείς σήμερα να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις σου. Η επιμονή σου για την έκφραση συγκεκριμένης πεποίθησης ή άποψης, μπορεί να μην αξίζει προσωρινά την ένταση. Οι φόβοι τείνουν να μεγεθύνουν τις προβληματικές περιοχές με το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Πλούτωνα. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε υπευθυνότητα στις όποιες κινήσεις ή νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Οι παρορμήσεις σου τείνουν στο πρώτο μισό της ημέρας να συνδέονται με μια εμμονή σου, για αυτό πειθάρχησε τη λογική σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει ένα αδιέξοδο ή ένα απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με τα χρήματα ή τη δυναμική των σχέσεων. Η δυσαρέσκεια στα εργασιακά πιθανά να επανεμφανιστεί με το τετράγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης με τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία και το μυαλό σου.

Ζυγός
Οι απογοητεύσεις σε σχέση με τη συμπεριφορά των άλλων σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσουν κάποια πικρία. Καθώς ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί, μια διέλευση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο πιθανά να επαναφέρει ένα πρόβλημα. Απελευθερώσου όσο μπορείς από τις πιέσεις των επαγγελματικών υποχρεώσεών σου. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε νέα ξεκινήματα και ενθουσιασμούς.

Σκορπιός
Τα καθημερινά καθήκοντα και οι ευθύνες ίσως σήμερα να χρειαστούν έξτρα προσπάθεια. Οι εργασίες που δεν έχουν ολοκληρωθεί έχουν έναν τρόπο να απαιτήσουν την ιδιαίτερη προσοχή σου. Απόφυγε τις συγκρούσεις με συναδέλφους στα εργασιακά. Μην γίνεσαι ψυχρή και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ που προέρχεται μέσα από το εργασιακό χώρο με τακτ και διακριτικότητα.

Τοξότης
Οι εντάσεις σχετικά με τα χρήματα ή τα συναισθήματα ασφάλειας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια το πρώτο μισό της ημέρας. Μια διαφωνία επίσης θα μπορούσε να επαναληφθεί σχετικά με τα ζητήματα ιδιοκτησίας ή μπορεί να αισθάνεσαι μια σύγκρουση με τον ίδιο σου τον εαυτό. Βρες τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ασταμάτητο φλερτ και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Αιγόκερος
Μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερα αυξημένη ένταση το πρώτο μισό της ημέρας, αλλά αν καταφέρεις να αποφύγεις να πιέσεις ένα θέμα που χρειάζεται περισσότερο χρόνο, πιθανότατα να τα πας πολύ καλύτερα. Οι τάσεις σου σήμερα μπορεί να είναι να αντιστέκεσαι στις επιθυμίες των άλλων κι αυτό μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Δείξε ωριμότητα απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν μπορεί να σε απογοητεύσει για μια ακόμα φορά.

Υδροχόος
Σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να αναλάβεις το σωστό αριθμό εργασιών ή υποχρεώσεων, καθώς έχεις την τάση να αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Είτε εσύ είτε οι άλλοι είστε ιδιαίτερα πεισματάρηδες ή ανυπόμονοι στο πρώτο μισό της ημέρας κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις. Η ουσιαστική επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο σου λείπει εδώ και καιρό. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το φλερτ να σου γίνεται εμμονή.

Ιχθείς
Η υπομονή σου μπορεί να είναι περιορισμένη στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί επίσης να επιστρέψεις σε παλιά προβλήματα ή ανησυχίες, καθώς ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Περιόρισε τη ζήλια, τις αντιδράσεις ανασφάλειας και την κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή δεν φαίνεται να σε ικανοποιούν και ιδιαίτερα.

πηγή https://www.tlife.gr/

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee