Από το www.thewebradio.gr οι καλύτερες μουσικές

Αρχική / Εκδήλωση στην Ολυμπία από το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών: Παρουσίαση της Θεματικής Αναπτυξιακής Σύμπραξης 12 φορέων

Εκδήλωση στην Ολυμπία από το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών: Παρουσίαση της Θεματικής Αναπτυξιακής Σύμπραξης 12 φορέων

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΚΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης της Θεματικής Αναπτυξιακής Σύμπραξης του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών με δώδεκα φορείς: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, Παν/μιο Πατρών, Παν/μιο Πελοποννήσου, Επιμελητήριο Ηλείας Ν.Π Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Ολυμπίας, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας, Σύλλογο Εμπόρων Αρχαίας Ολυμπίας, Σύλλογο Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας, Αθλητικό Όμιλο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Αρχαίας Ολυμπίας, Αθλητική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ολυμπίας και ΚΟΙΝΣΕΠ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά από την παρουσίαση της Θεματικής Ανπτυξιακής Σύμπραξης από τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών Δημήτρη Κωνσταντίνου, θα ακολουθήσει η  διαδικασία υπογραφής Πρωτοκόλλου και σύντομοι χαιρετισμοί από τους φορείς της Σύμπραξης.

Πηγή :http://proini.news

Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee