Καλοκαιρινές αποδράσεις  από το www.thewebradio.gr 

Αρχική / Γιατί πρέπει να φοράμε κάλτσες κατά τη διάρκεια του σεξ;

Γιατί πρέπει να φοράμε κάλτσες κατά τη διάρκεια του σεξ;

Mια επιστημονική έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία εστίασε στον τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί ο εγκέφαλός μας (Και σε άνδρες και σε γυναίκες) κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής κορύφωσης.

Οι ερευνητές, λοιπόν, κατέληξαν σε μια σχετικά απρόσμενη διαπίστωση που αφορά… τις κάλτσες.

Σχετικά με εκείνες τις περιοχές του εγκεφάλου, οι οποίες δραστηριοποιούνται περισσότερο κατά τη διάρκεια του οργασμού, η μελέτη κατέληξε στο εξής συμπέρασμα:

Τόσο γυναίκες όσο και άνδρες έφτασαν πολύ πιο γρήγορα στην κορύφωση, όταν φορούσαν κάλτσες. Παράξενο;

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία τοποθέτησε τους συμμετέχοντες σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τη βοήθεια αισθητήρων και οργάνων μέτρησης της εγκεφαλικής δραστηριότητας, τα ζευγάρια που ήρθαν σε σεξουαλική επαφή ανέφεραν ότι κρύωναν τα πόδια τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι ερευνητές, επομένως, τους έδωσαν να φορέσουν κάλτσες και αργότερα διαπιστώθηκε το εξής: Τις επόμενες φορές που έκαναν σεξ τα ζευγάρια συμμετεχόντων στην έρευνα, παρατήρησαν ότι τα πόδια τους ήταν πιο ζεστά, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να φτάσουν σε οργασμό.

Το ποσοστό των συμμετεχόντων που τα κατάφερε να κορυφώσει με κάλτσες αγγίζει το 80% έναντι του 50% που δε φορούσε κάλτσες.
Playing

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ

-

ΕΠΕΛΕΞΕ

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ

Γίνεται Σύνδεση
Γίνεται Σύνδεση
  • Σταθμός: Αυθεντικό
  • Σταθμός: Γκρικς
  • Σταθμός: Fresh
  • Σταθμός: Coffee