Alanis Morissette – Λάτρης του διαλογισμού

    Alanis Morissette – Λάτρης του διαλογισμού

    Το νέο άλμπουμ της 48χρονης Καναδής σταρ έχει ιδιαίτερο θέμα.

    H επτά φορές βραβευμένη με βραβείο GRAMMY®, τραγουδίστρια και στιχουργός Alanis Morissette  κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ που αποτελεί προϊόν διαλογισμού και έχει τίτλο, ‘the storm before the calm’ .

    Από τη νέα δουλειά της Alanis έχει ξεχωρίσει το κομμάτι “safety—empath in paradise”.
    Η ίδιθα αναφερόμενη στη κυκλοφορία αυτή λέει: “Ο διαλογισμός με βοηθά να ηρεμώ μέσα μου, σε σημείο που μπορώ να έχω πρόσβαση σε νέες εμπνεύσεις και οράματα και να δημιουργώ ιδέες—μπορώ να ακούω τον ίδιο μου τον εαυτό. Η μουσική, για εμένα, είναι σαν μια δίοδος, μια πρόσκληση να βρεθώ στο βασικό κέντρο μου. Η δημιουργία αυτού του album με βοήθησε να παραμένω σε σύνδεση με εμένα κατά τη περίοδο του COVID, όπου πίστεψα ότι μπορούσα να εξαφανιστώ και να πετάξω μακριά”.
    Πέρα από το παραδοσιακό τρόπο κυκλοφορίας ενός άλμπουμ το συγκεκριμένο θα είναι διαθέσιμο και μέσω της εφαρμογής, Calm, η οποία θα φιλοξενεί και τα 11 τραγούδια για να μπορούν να τα απολαύσουν οι θαυμαστές της. Μέρος του άλμπουμ της θα παρουσιαστεί στην παγκόσμια περιοδεία της, στην οποία γιορτάζει τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του  'jagged little pill’. Στην Αμερικάνικη περιοδεία της θα έχει ως special guest τους Garbage και για την Ευρωπαϊκή περιοδεία την ψαγμένη Αγγλίδα τραγουδίστρια Beth Orton.

    Φωτογραφία : eirinika.gr

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow