George Michael - Older | Επανακυκλοφορία

    George Michael - Older | Επανακυκλοφορία

    Η Panik Records / Sony Music ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επανακυκλοφορία του Icon Album " Older" του George Michael.

    Σε μουσική, στίχους και παραγωγή από τον θρύλο της Pop, George Michael, το ‘Older’ βρίσκει τον George να εξερευνά νέα μονοπάτια της μουσικής, καθώς αναπολεί τη ζωή του, τον χαμό, τον πόνο και την δύναμη της αγάπης που σε βοηθά να ξεπερνάς τα πάντα.

    Με αρχική κυκλοφορία στις 13 Μαΐου 1996 στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Virgin Records, το ‘Older’, ίσως το πιο iconic album του George Michael, επανακυκλοφορεί τώρα από την PanikRecords/Sony Music για να θυμηθούμε τη τεράστια του επιτυχία, καθώς παρέμεινε στο #1 του UK Albums Chart για 3 συνεχόμενες εβδομάδες και για ακόμα 35 εβδομάδες στο Τop 10. Tο album έβγαλε έξι singles, δύο εκ των οποίων – το ‘Fastlove’ και το υπέροχο ‘Jesus To A Child’ – έφτασαν στο #1 του UK Singles Chart, με τα υπόλοιπα 4 να φτάνουν μέχρι το Τop 3. Tο album έγινε παγκόσμια επιτυχία, έγινε 6 φορές πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς επίσης έγινε πλατινένιο σε άλλες 22 χώρες – κάτι το οποίο παραμένει αξεπέραστο μέχρι και σήμερα.

    Το ‘Older’ ήταν το 3ο album του George ως solo καλλιτέχνης, στο οποίο πειραματίστηκε με διάφορα μουσικά είδη για να ανοίξει τους ορίζοντές του. Μια δισκογραφική δουλειά “θρίαμβος” όπως έγραψαν οι κριτικοί, περιέγραφε την ιστορία μιας εξωπραγματικής περιόδου στη ζωή του ανθρώπου που το έγραψε και το ηχογράφησε, καθώς περνούσε τις πιο δύσκολες στιγμές στα προσωπικά και στα επαγγελματικά του. Ο George αποτύπωσε όλο τον πόνο της ζωής του στο πιο προσωπικό και συναισθηματικό album που έγραψε ποτέ.

    Το ‘Older’ κυκλοφορεί απο τις 8 Ιουλίου 2022

    Διαθέσιμο: 2LP / CD / Digital

    Αυτό το πανέμορφο box-set θα αποτελεί ένα θησαυρό για τους θαυμαστές καθώς περιλαμβάνει το ‘Older’, σε νέα mastered έκδοση από τα original tapes, τυπωμένο σε 180gsm διπλό βινύλιο για μέγιστη ποιότητα ήχου με ανανεωμένο εξώφυλλο. Tο set επίσης περιλαμβάνει το ‘Upper’ για πρώτη φορά σε βινύλιο και τα δύο CD του. Παρουσιασμένο σε ένα διπλό slipcase, το κουτί περιλαμβάνει 5 CDs και 3 LPs. Ακόμη, ένα 48 σελίδων βιβλίο, “The Story of Older”, με ένα ολοκαίνουργιο άρθρο του Dan Davies όπου γράφει ιστορίες από τη δημιουργία του album με τη συνεισφορά από ανθρώπους που βοήθησαν στον τελικό αποτέλεσμα, καθώς επιπλέον ακυκλοφόρητες φωτογραφίες. Τέλος, στο set συμπεριλαμβάνονται και 3 12” x 12” art prints του George

     

     

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow