Μουσικά ταξίδια με φεγγάρι σε Ολυμπία και Επικούρειο Απόλλωνα

Μουσικά ταξίδια με φεγγάρι σε Ολυμπία και Επικούρειο Απόλλωνα

Αυγουστιάτικη πανσέληνος 2022 στους αρχαιολογικούς χώρους της Ηλείας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας συμμετέχει για μία ακόμα φορά στις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού υπό τον συντονισμό της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς προσφέροντας ελεύθερη είσοδο για το κοινό σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της Ηλείας την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.

sto fws tou feggariou afisa 704x1024

Συγκεκριμένα στην Ηλεία θα υποδεχτούν το κοινό οι εξής χώροι και μουσεία:

Αρχαιολογικός χώρος Ολυμπίας: Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό χωρίς διοργάνωση εκδήλωσης. Ώρα: 20:00 έως 24:00.

Αρχαιολογικός χώρος Kάστρου Χλεμούτσι: Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό.  Ώρα: 20:00 έως 24:00. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην εικαστική έκθεση παιδικών δημιουργιών ‘Με τα χρώματα του Kάστρου’. .

 

Αρχαιολογικό Μουσείο Ήλιδας: Το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό στο κοινό  χωρίς διοργάνωση εκδήλωσης. Ώρα: 20:00 έως 24:00.

Αίθριο Μουσείου Ιστορίας Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας: Συναυλία με τίτλο “Τα χρώματα της Ήλιδας – Στο φως του φεγγαριού”. Ώρα: 21:30-23.00. (Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας)

Ναός Επικούριου Απόλλωνα: Μουσική παράσταση ‘Αρχαία Όργανα – Νέα Μουσική’. Ώρα Έναρξης: 21.00. Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Οιχαλίας].

Πηγή https://proini.news/


© 2023 TheWebRadio.gr