Ελληνική εφαρμογή διώχνει τα κουνούπια και είναι δωρεάν – Πώς λειτουργεί

Ελληνική εφαρμογή διώχνει τα κουνούπια και είναι δωρεάν – Πώς λειτουργεί

Τέλος εποχής για το «φιδάκι»! Πλέον υπάρχει εφαρμογή

για το κινητό σας! Ναι, υπάρχει app που προστατεύει από τα κουνούπια, και μάλιστα ο δημιουργός της είναι Έλληνας και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την κατεβάσουν εντελώς δωρεάν. 

 
Πρόκειται για το app «Ksou – Ksou», το οποίο κατασκεύασε ένας 26χρονος προγραμματιστής από την Λάρισα, ο Χρήστος Αποστόλου. Η εφαρμογή προστατεύει από τα κουνούπια, καθώς τα απωθεί μέσω συχνοτήτων και δημιουργεί μια ασπίδα 3×3. 
 
«Με την εφαρμογή δημιουργείται μια τοπική ασπίδα 3Χ3 που προστατεύει από τα κουνούπια» είπε ο 26χρονος κατασκευαστής του app, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε ο Χρήστος Αποστόλου, η εφαρμογή με το όνομα «Ksou – Ksou», βασίζεται σε πρόσφατες πενταετείς έρευνες, και απωθεί τα κουνούπια μέσω συχνοτήτων που μπορεί να κυμαίνονται από τα 12 έως και τα 200HZ. 
 
Ο νεαρός προγραμματιστής από την Λάρισα διευκρίνισε επίσης ότι το ανθρώπινο αυτί δεν αντιλαμβάνεται τις συχνότητες αυτές, κι αν από τα 100ΗΖ και πέρα μπορούμε να καταλάβουμε κάτι μπορούμε να κατεβάσουμε την ένταση του κινητού. «Υπάρχει ποικιλία συχνοτήτων γιατί υπάρχουν πολλοί εξωγενείς παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η υγρασία ο αέρας»  τόνισε.
 
Πώς λειτουργεί το app
«Το Ksou Ksou αποτελεί την πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών η οποία σου δίνει την δυνατότητα να απωθήσεις οποιοδήποτε κουνούπι γύρω σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Μήπως όταν εμφανίζονται τα κουνούπια κάθε βράδυ στην αυλή ή το μπαλκόνι σου, τότε εξαφανίζεστε εσείς; Αν δεν θες να υποφέρεις άλλο από “απρόσκλητους επισκέπτες”, πάτα το κουμπάκι κάτω και διώξε τους μακριά! Εσύ δεν θα καταλάβεις τίποτα. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!…». Αυτό αναφέρει στην περιγραφή του app, το οποίο μπορείτε να το βρείτε δωρεάν σε αυτό το link: https://www.christosapostoloudev.eu/ksouksou. 
 
Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί για να ενεργοποιηθεί από το ηχείο σας ένα αρχείο ήχου, το οποίο όμως δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων. Παρόλα αυτά οι συχνότητες του αρχείου που παίζουν είναι ιδιαίτερα εκνευριστικές για το κουνούπι.
 
 
Με πληροφορίες από christosapostoloudev.eu και από ΣΚΑΪ

© 2023 TheWebRadio.gr