Το πιο εθιστικό τραγούδι στο ίντερνετ υμνεί ένα καλαμπόκι

    Το πιο εθιστικό τραγούδι στο ίντερνετ υμνεί ένα καλαμπόκι

    Το ίντερνετ έχει λατρέψει το It's Corn, στο οποίο ένα αξιολάτρευτο παιδάκι

    μιλά για τη λατρεία του για το καλαμπόκι.

    Όλα ξεκίνησαν στις 4 Αυγούστου, όταν το κανάλι Recess Therapy στο YouTube δημοσίευσε μία αξιολάτρευτη συνέντευξη, όπου ένα παιδάκι, ο Tariq (γνωστό πλέον ως corn kid) μιλούσε για την αγάπη του για το καλαμπόκι.

    Για μένα… Μου αρέσει πολύ το καλαμπόκι», είπε το παιδί. Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή τι του άρεσε συγκεκριμένα στο καλαμπόκι, το παιδί απάντησε «Από τότε που μου είπαν ότι το καλαμπόκι ήταν αληθινό, είχε ωραία γεύση. Αλλά μετά το δοκίμασα με βούτυρο και όλα άλλαξαν! Λατρεύω το καλαμπόκι»! είπε καθώς ροκάνιζε ένα καλαμπόκι.

    Το πιο γλυκό όμως από όλα ήταν ο τρόπος που το περιέγραψε για κάποιον που δεν το έχει δει ποτέ του. «Είναι μια μεγάλη μάζα με κόμπους. Έχει τον χυμό. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο όμορφο».

    Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, η κατάσταση όμως έγινε ανεξέλεγκτη όταν στις 19 Αυγούστου, ο TikToker @schmoyoho το μετέτρεψε σε ένα σούπερ εθιστικό τραγουδάκι.

     

    Η επιτυχία του «παιδιού καλαμποκιού» και το τραγουδιού έχει αρχίσει βέβαια να εγείρει και άλλα ερωτήματα. Ποιος είναι αυτός που θα επωφεληθεί από τα δικαιώματα; Το κανάλι του YouTube που έβγαλε τη συνέντευξη, εκείνος που έφτιαξε το remix ή το ίδιο το παιδάκι που χωρίς την αξιολάτρευτη λατρεία του για το καλαμπόκι δεν θα είχε δημιουργηθεί τίποτα από όλα αυτά;

    Και αν το πιο σωστό είναι να έχουν όλοι μέρος από δικαιώματα, τι μέρος θα έχει ο καθένας; Η απάντηση δεν είναι τόσο εύκολη. Και στο ίντερνετ δημιουργούνται συνεχώς τέτοιες συνθήκες, στις οποίες φυσικά οι πιο χαμένοι είναι οι φτωχότεροι.

    Ο λογαριασμός Recess Therapy στο Instagram ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του τραγουδιού «It’s Corn» θα «μοιρασθούν με τον Tariq και την οικογένειά του». Το τραγούδι βρίσκεται στο Spotify, με τον Tariq να θεωρείται ερμηνευτής, αλλά όχι στιχουργός, παρόλο που είναι τα λόγια του που χρησιμοποιούνται στο τραγούδι. Σε ποιο βαθμό θα αποζημιωθεί ο Tariq δεν είναι απολύτως σαφές, αλλά όπως τόνισαν πολλοί στα σχόλια, ελπίζουμε ότι αυτός και η οικογένειά του έχουν έναν καλό δικηγόρο.

    Πηγή https://www.oneman.gr/

     

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow