Προβολή ταινίας στο δήμο Ζαχάρως: “Το ταξίδι του μέλιτος”

    Προβολή ταινίας στο δήμο Ζαχάρως: “Το ταξίδι του μέλιτος”

    Ο Δήμος Ζαχάρως σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας «Ταξίδι του Μέλιτος»

    του Γιώργου Πανουσόπουλου την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο ανοιχτό θεατράκι μπροστά από το Κέντρο Υγείας, στο πλαίσιο ενός ιδιαίτερου road trip για το ελληνικό σινεμά που διοργανώνει φέτος η Ένωση Σκηνοθετών -Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

    Ένα αυτοκινούμενο όχημα μετατρέπεται σε θερινό κινηματογράφο, διασχίζοντας περιοχές όπου γεννήθηκαν σημαντικές ελληνικές ταινίες και δημιουργώντας ένα διάλογο του έργου με τον τόπο καταγωγής του. Το «Landmarks» χαρτογραφεί μια κινηματογραφική διαδρομή με 10 στάσεις και 10 προβολές εμβληματικών ελληνικών ταινιών που άφησαν το στίγμα τους στην πορεία του ελληνικού κινηματογράφου.

     

    να ζευγάρι συνταξιούχων συναντά τους φίλους του στην λουτρόπολη του Καϊάφα, όπου περνούν τα καλοκαίρια τους κάθε χρόνο, επαναλαμβάνοντας μια γνώριμη ρουτίνα. Ωστόσο, ο φόβος του θανάτου, κοινός σε άντρες και γυναίκες, τους οδηγεί σε ένα ύστατο ξέσπασμα, μια αργοπορημένη, τελευταία

    επανάσταση. Τα λουτρά του Καϊάφα, του Πανουσόπουλου, είναι ένας τόπος μετάβασης. Κάπου ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο, οι ηλικιωμένοι πρωταγωνιστές προσπαθούν να σταματήσουν να βουλιάζουν και να πιαστούν από οτιδήποτε θυμίζει ζωή. Τα νερά της λίμνης επαναφέρουν τις μνήμες μιας χαμένης νιότης που συγκρούεται με το σήμερα.

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow