Ο Γιάννης Πάριος ερμηνεύει το τραγούδι της νέας σειράς «Το Βραχιόλι Της Φωτιάς»

    Ο Γιάννης Πάριος ερμηνεύει το τραγούδι της νέας σειράς «Το Βραχιόλι Της Φωτιάς»

    Ο Γιάννης Πάριος ερμηνεύει με τη διαχρονική φωνή του το τραγούδι

    της σειράς εποχής «Το Βραχιόλι Της Φωτιάς»

    που έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

    Το «Πες Μου Πού Είσαι» είναι ένα γλυκόπικρο τραγούδι σε μουσική που υπογράφει ο Μίνως Μάτσας και σε στίχους της Σοφίας Καψούρου, που αποκτά μοναδικό χρώμα από την αμίμητη ερμηνεία του Γιάννη Πάριου.

    Η σειρά μυθοπλασίας «Το Βραχιόλι Της Φωτιάς» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας – Μαγρίζου.

    Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη και με την υπέροχη μουσική του Μίνου Μάτσα, «Το Βραχιόλι Της Φωτιάς», μέσα από οκτώ επεισόδια, μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας εβραϊκής οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη.

    «Το Βραχιόλι Της Φωτιάς» μας ταξιδεύει στις αρχές του 20ού αιώνα, σε μια εποχή με αλλεπάλληλες συγκρούσεις, δυνατούς έρωτες και ανελέητες φωτιές.

    Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης του 1917 αναγκάζει την οικογένεια του Εβραίου επιχειρηματία, Μωής Κοέν να αναζητήσει καταφύγιο σε έναν τσιγγάνικο καταυλισμό. Εκεί η σύζυγός του φέρνει στον κόσμο τον Ιωσήφ.

    Η ιστορία της φωτιάς, δείχνει να ακολουθεί τον Ιωσήφ σε όλη του τη ζωή. Η οικογένεια ζει τον εμπρησμό του Κάμπελ, τη χρεοκοπία του πατέρα και τη φυγή της μεγάλης αδελφής, Ζακλίν από το σπίτι, προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο.

    Το τραγούδι «Πες Μου Πού Είσαι» του Μίνου Μάτσα με ερμηνευτή τον Γιάννη Πάριο για τη σειρά «Το Βραχιόλι Της Φωτιάς» κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company.

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow