Ο Νίκος Απέργης κυκλοφορεί το διπλό άλμπουμ «Κομμάτι Της Ζωής Μου»

  Ο Νίκος Απέργης κυκλοφορεί το διπλό άλμπουμ «Κομμάτι Της Ζωής Μου»

  Ο Νίκος Απέργης κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Κομμάτι Της Ζωής Μου» και συναρπάζει.

  Το «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που κυκλοφορεί ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Νίκου Απέργη, είναι ένα διπλό CD, με το οποίο ο αγαπητός καλλιτέχνης μοιράζεται με το κοινό 4 καινούργια, ακυκλοφόρητα, κομμάτια, τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ως singles, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια σε μοναδικές ερμηνείες.

   

  Τόσες σκέψεις… Τόσα συναισθήματα… Τόσες στιγμές… χαρούμενες… στενάχωρες… Τόσα χρόνια… Τόση σκληρή δουλειά, όλα αυτά μαζεμένα σ’ έναν δίσκο! Πάντα στη ζωή μου πορευόμουν και εξακολουθώ να πορεύομαι με την αλήθεια», αναφέρει ο Νίκος Απέργης στο σημείωμά του.

  «Έτσι, λοιπόν, κι αυτός ο δίσκος περιέχει την αλήθεια μου… Τη δική μου, των δημιουργών, των μουσικών, των συνεργατών μου και όσων δούλεψαν για να φτάσει αυτό το αποτέλεσμα στα αυτιά σας! Εύχομαι να το αγαπήσετε και να το αγκαλιάσετε, όπως το αγκαλιάσαμε κι εμείς», προσθέτει.

  «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς και στους μουσικούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου (που μεγάλωσε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού του δίσκου)», συνεχίζει.

   

  Και το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε δύο αγαπημένους μου φίλους: τον Αλέξανδρο Ελευθεριάδη, που με το στίχο του σε αυτό το δίσκο έκανε κατάθεση ψυχής και το Θεόφιλο Μαλαχία, που είναι πάντα εκεί για μένα σε ό,τι χρειαστώ. Καλή ακρόαση!», καταλήγει.

  Στο tracklist, εκτός από τα καινούργια τραγούδια, περιλαμβάνονται οι επιτυχίες του Νίκου Απέργη, που αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια views YouTube, όπως τα «Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Μη Με Παιδεύεις», «Εγώ Ο Δυνατός», «Μια Κυριακή», «Άρρωστη Κατάσταση», «Ίσως» και «Για Όλα Ικανοί».

  Περιλαμβάνονται επίσης διασκευές επιτυχιών που έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες και τις οποίες ο Νίκος Απέργης απογειώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

   

  Tο άλμπουμ «Κομμάτι Της Ζωής Μου» είναι τώρα διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum, ενώ σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

  Στο μεταξύ, ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Cabaret» μαζί με τη Μαλού, κάθε Σάββατο και Κυριακή, που γίνονται sold out κάθε εβδομάδα, χαρίζοντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης.

  CD 1

  CD 2

  πηγή https://www.hit-channel.com/

  01.jpg
  123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
  024.jpg
  Shadow
  exper1t.jpeg
  exper1t.jpeg
  Shadow
  tsioris.jpeg
  tsioris.jpeg
  Shadow