Η Άννα Βίσση κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Gazoza» – Δείτε το music video

    Η Άννα Βίσση κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Gazoza» – Δείτε το music video

    Ένα τραγούδι με το απαράμιλλο στιλ της Άννας Βίσση

    και την αστείρευτη δημιουργικότητα του Νίκου Καρβέλα.

    Η Άννα Βίσση κερνάει την πιο μεθυστική «Gazoza» με το νέο τραγούδι της.

    Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, είναι ένα ευρηματικό τραγούδι για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του.

     

    Tο «Gazoza» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, γεμάτο χορό, χρώμα, διασκέδαση, θετική διάθεση και εκπλήξεις, με το απαράμιλλο στιλ και την αστείρευτη ενέργεια της Άννας Βίσση.

    Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Κωστελίδης / Bodega Visuals και το fashion direction η Σοφία Καρβέλα.

    Στο video συμμετέχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου W.F.C. Mykonos, ο νικητής του περσινού «Survivor», Στάθης Σχίζας, η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του μποξ Ελευθερία Παλαιολόγου, δημοφιλείς YouTubers όπως η Βενετία Καμάρα, ο Fipster και ο Γιάννης Κατινάκης, αλλά και αγαπημένοι φίλοι της Άννας Βίσση.

     

    Eμφανίζονται επίσης οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αντιγόνη Βιντιάδη και Βασίλης Φορτούνης, καθώς και χορευτές μεταξύ των οποίων ο ταλαντούχος 9χρονος Αιμίλιος Γκαρίπης. Τις χορογραφίες έκανε η Νεφέλη Θεοδότου.

    Με αρχηγό την Άννα Βίσση, το music video μας μεταφέρει από ένα μεγάλο πάρτι σ’ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και η «Gazoza» σκοράρει στις καρδιές μας.

    Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να επιστρέψει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο «Hotel Ερμού», όπου, από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, θα γράψει ξανά ιστορία στις νύχτες της Αθήνας, μαζί με τη μοναδική μπάντα της.

    Το «Gazoza» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Gold.

    Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow