Η Ιουλία Καλλιμάνη παρουσιάζει το medley «Ενοικιάζεται / Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)»

    Η Ιουλία Καλλιμάνη παρουσιάζει το medley «Ενοικιάζεται / Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)»

    Η Ιουλία Καλλιμάνη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια

    με τις σαρωτικές επιτυχίες και τα αμέτρητα views στο YouTube, μας παρουσιάζει, λίγα εικοσιτετράωρα πριν αποχαιρετήσουμε το 2022, ένα μοναδικό medley με δυο τραγούδια που θα γίνουν σύνθημα.

    Το «Ενοικιάζεται» και το «Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)» είναι ένα τσιφτετέλι και ένα up-tempo λαϊκό τραγούδι, αντίστοιχα, τα οποία απογειώνονται με τη μοναδικότητα της φωνής της Ιουλίας Καλλιμάνη και το πάθος που μόνο η ίδια ξέρει να μοιράζεται με το κοινό που την ακολουθεί.

    Το «Ενοικιάζεται» υπογράφει στους στίχους ο καταξιωμένος και αγαπημένος όλων Βασίλης Καρράς με την Jenny Tsiko και στη μουσική συναντάμε τον «οδηγό» της Μιχάλη Τουρατζίδη.

    Το «Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)» υπογράφουν στη μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης και στους στίχους η Jenny Tsiko. Με αυτή την ομάδα, η επιτυχία για την Ιουλία Καλλιμάνη είναι δεδομένη.

    Το νέο medley «Ενοικιάζεται – Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)» της Ιουλίας Καλλιμάνη, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum μετά το επιτυχημένο single «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)», οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

    Στο video βλέπουμε την Ιουλία Καλλιμάνη να παρασύρει με τον ρυθμό της τους θαμώνες του «Tokyo Theater», στο οποίο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία, μέσα από την εκρηκτική ερμηνεία της.

    Δείτε το music video του «Ενοικιάζεται – Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)» παρακάτω.

     

    πηγή https://www.hit-channel.com/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow