Πώς και γιατί χωρίζουν τα 12 Ζώδια;

    Πώς και γιατί χωρίζουν τα 12 Ζώδια;

    Χωρισμός και Ζώδια ... Με ποιο τρόπο χωρίζουν οι 12 φίλοι μας

    και ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι του χωρισμού;

     
     

    Χωρισμός και Ζώδια λοιπόν το θέμα του άρθρου μας και σίγουρα από την εμπειρία σου θα έχεις δει χωρισμούς εύκολους, που στην συνέχεια οι σύντροφοι μένουν φιλαράκια, θα έχεις δει όμως και χωρισμούς που έχουν πόνο, οδυρμό και εχθρότητα! Πάμε να δούμε λοιπόν πώς χωρίζει κάθε ζώδιο και ποιος είναι ο βασικός λόγος του χωρισμού;;;


    Χώρισες και θέλεις να μάθεις πότε θα "ισιώσουν" τα αισθηματικά σου;

    Σου έχουμε όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις! 

    ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός συνήθως χωρίζει γρήγορα, χωρίς να το πολυσκεφτεί και χωρίς να έχει δώσει την ευκαιρία να στρώσει το κλίμα. Συνήθως γίνεται με καβγά ακαριαίο και απότομο και μετά γυρνά πολύ γρήγορα σελίδα. Ο λόγος του χωρισμού τις περισσότερες φορές είναι ότι θέλει την ανεξαρτησία του, δεν είναι έτοιμος για σχέση και είναι σε φάση που βλέπει τις καταστάσεις γύρω του αρκετά εγωιστικά!


    ΤΑΥΡΟΣ
    : Ο Ταύρος ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που θα εξαντλήσει όλα τα αποθέματα υπομονής του πριν πει το οριστικό «άντε γειά» σε μία σχέση. Σκύβει το κεφάλι, υποχωρεί, δίνει ευκαιρίες, όλο λέει ότι θα χωρίσει αλλά δεν το κάνει και συνήθως ξυπνά μία  μέρα όπου κανείς δεν το περιμένει και ανακοινώνει την απόφασή του η οποία είναι και αμετάκλητη! Ο λόγος χωρισμού; Τι περισσότερες φορές ο κλονισμός εμπιστοσύνης.


    ΔΙΔΥΜΟΙ
    : Ο Δίδυμος δεν έχει επεισοδιακούς χωρισμούς, αλλά ούτε κάνει βαρύγδουπες ανακοινώσεις του τύπου «εμείς τελειώσαμε»…. Τις περισσότερες φορές εξαφανίζεται, όχι από δειλία, αλλά θεωρεί φυσιολογικό το γεγονός πως αν δεν ταιριάζεις ή κουράστηκες με την σχέση, να απομακρυνθείς χωρίς να χάσεις χρόνο με άσκοπες κουβέντες. Ο λόγος του χωρισμού; Ότι έχει βαρεθεί, ή ότι δεν υπάρχει επικοινωνιακή ταύτιση!


    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    : Ο Καρκίνος ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που ζει χωρισμούς επίπονους, έντονους και επεισοδιακούς! Χωρίζει με κλάματα, με κατηγορώ, με χτυπήματα κάτω από τη μέση για γεγονότα που μεσολάβησαν και ανήκουν στο παρελθόν.. Βγάζει όλο τον πόνο και τον οδυρμό του και η βασική αιτία χωρισμού είναι ότι δεν μπορεί να ξεχάσει δυσάρεστα πράγματα που συνέβησαν ή ότι αισθάνεται πως από την σχέση δεν λαμβάνει πλέον αγάπη!


    ΛΕΩΝ
    : Ο Λέοντας χωρίζει με το κεφάλι ψηλά και τις περισσότερες φορές επιλέγει να χωρίσει ο ίδιος, προκειμένου να αποφύγει την ήττα, ή το αίσθημα της απόρριψης! Όταν είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένος, ο χωρισμός δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, απεναντίας έχει το δράμα του και την θεατρικότητά του, σίγουρα όμως δεν δίνει δικαιώματα στο περιβάλλον του ότι κλαίει και οδύρεται! Ο λόγος που χωρίζει είναι είτε ότι έσβησε η φλόγα του έρωτα, είτε το άτομο που έχει στο πλευρό του τον υποτιμά και δεν τον συγκαταλέγει στην θέση που του αξίζει!


    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    : Ο Παρθένος χωρίζει με επιχειρήματα και κουβεντιάζοντας πάντα όλα αυτά που τον στράβωσαν, όλα αυτά που δεν εγκρίνει , χτυπώντας όλα τα παραπτώματα στο ταίρι του και προσπαθώντας να αποδείξει το πόσο δίκιο έχει! Οι λόγοι που χωρίζει είναι είτε ότι κουράστηκε να προσπαθεί για έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μπορούν να έχουν κοινή πορεία, είτε επειδή δεν μπορεί να έχει κοινό σημείο αναφοράς και δεν ταιριάζει!


    ΖΥΓΟΣ
    : Ο Ζυγός χωρίζει όταν έχει βρει αντικαταστάτη, όχι όμως ότι πριν μπορεί να μην υπάρχει λόγος χωρισμού, αλλά από την φύση του είναι έτσι που δεν μπορεί να μείνει μόνος! Μπορεί να σκέφτεται τον χωρισμό, αλλά να κάνει υπομονή μέχρι να βρει το επόμενο άτομο με το οποίο θα μπει σε σχέση! Ο βασικός λόγος χωρισμού είναι ότι δεν αισθάνεται πλέον ερωτευμένος και ότι η σχέση δεν στηρίζεται στην ζεστασιά, στην αγάπη και στην αμοιβαιότητα!


    ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
      Ο Σκορπιός κάνει κινηματογραφικούς χωρισμούς, σαν αυτούς που βλέπεις στο νετφλιξ και είσαι με την αγωνία να δεις ακριβώς τι θα συμβεί και ποια θα είναι η συνέχεια. Σίγουρα ο χωρισμός του Σκορπιού δεν είναι απόφαση της στιγμής, αλλά μία απόφαση που την έχει αναλύσει και έχει σκεφτεί όλες τις εκδοχές της. Θα χωρίσει σκληρά, τόσο που θα γίνει «εχθρός» με το πρώην ταίρι του, διαγράφοντας κάθε όμορφο συναίσθημα που βίωσε σε παρελθόντα χρόνο! Διψά όμως και για την εκδίκησή του αλλά και το να μπει στο «ρουθούνι» του πρώην συντρόφου του! Ο λόγος χωρισμού είναι είτε το ψέμα και η προδοσία, είτε ότι ο σύντροφος δεν υπολογίζει τα «θέλω» και τους κανόνες του Σκορπιού!


    ΤΟΞΟΤΗΣ
    : Με γέλιο, χαρά, χιούμορ και με φιλική διάθεση χωρίζει ένας Τοξότης, όπου αυτό που τον νοιάζει πολύ περισσότερο είναι να μην χαλάσει καρδιές, να μην απογοητεύσει και να μην γίνει εχθρός με το άτομο που ήταν μαζί ή που πέρασε καλά ! Θα φιλοσοφήσει την ζωή, τις σχέσεις και θα απομακρυνθεί συνεχίζοντας την ζωή του! Ο λόγος του χωρισμού είναι ότι μπορεί να νιώθει ότι καταπιέζεται από την δέσμευση, ή είναι σε φάση που διψά και για νέες εμπειρίες!


    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    : Με λίγα , κοφτά λόγια θέτει το τελεσίδικό του χωρισμού ο Αιγόκερως και είναι ανυποχώρητος και αμετάκλητος στην απόφασή του! Συχνά θα «δικάσει» το ταίρι του για τα παραπτώματά του και θα υψώσει ένα παγερό τοίχο, όπου δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να γκρεμίσει! Γιατί όμως χωρίζει; Γιατί κρίνει ότι με το άτομο που έχει δίπλα του δεν μπορεί να έχει προοπτική και μέλλον!


    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    : Ο Υδροχόος είναι ο τύπος του ζωδιακού που θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις ή να κάνει ανακοινώσεις για το χωρισμό, γιατί κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει ή και να προχωρά την ζωή του! Για αυτό συνήθως χωρίζει απροειδοποίητα και χωρίς σπουδαίο λόγο, μπορεί απλά να ξύπνησε στραβά, να ένιωσε ότι πνίγεται από την σχέση, ή να επιθύμησε την ανεμελιά και την τρέλα της ελευθερίας! Είναι η κλασική περίπτωση του ανθρώπου που σου λέει «Μωρό μου πάω στο περίπτερο» και … δεν γύρισε ποτέ πίσω!


    ΙΧΘΕΙΣ
    : Το δάκρυ πέφτει κορόμηλο όταν χωρίζει ο Ιχθύς, όπου τις περισσότερες φορές ενώ θέλει να χωρίσει, αναβάλει να πάρει ο ίδιος την απόφαση και κάνει τα πάντα για να αναγκάσει το ταίρι του να πάρει το ίδιο την απόφαση! Όπως και να έχει όμως ο χωρισμός του είναι δύσκολος, ίσως γιατί σε κάθε σχέση ο Ιχθύς επενδύει συναισθηματικά και κάνει όνειρα! Γιατί χωρίζει όμως; Γιατί είναι μπερδεμένος, τα έχει μπλέξει, ή αισθάνεται ότι διαψεύστηκαν οι προσδοκίες του!

    πηγή https://www.oroskopos.gr/

    01.jpg
    123833713_10220900423653264_77374475085745817_n.jpg
    024.jpg
    Shadow
    exper1t.jpeg
    exper1t.jpeg
    Shadow
    tsioris.jpeg
    tsioris.jpeg
    Shadow